De beste keepersschool in Lingewaard
Banner Keepersschool in Bemmel
Shadow

Ontdek de Keepersaction Keepersschool in Bemmel!

Ben jij een échte voetbalfan en droom je ervan om een geweldige keeper te worden? Dan ben je bij de Keepersaction Keepersschool in Bemmel aan het juiste adres! Wij zijn er trots op dat we al 14 jaar succesvol jonge keepers helpen groeien.

Bij ons draait alles om plezier, enthousiasme, betrokkenheid en de wil om te leren. Onze keeperstrainers zijn niet alleen super aardig, maar ze hebben ook een schat aan ervaring. Ze maken van elke training een feestje! Ze begrijpen precies hoe jij je voelt als keeper en kunnen zich goed inleven in jouw situatie. Hierdoor zorgen ze ervoor dat jij je volledig op je gemak voelt en met veel zelfvertrouwen het veld op gaat.

Klaar om jouw keepersdromen waar te maken? Sluit je aan bij onze Keepersschool in Bemmel en ontdek waarom we al 14 jaar lang de topkeuze zijn voor keepers in de regio!

Wat leer je op de keepersschool?

Tijdens onze trainingen leggen we de focus op techniek, lichaamsbeheersing en ook een beetje conditie. Je leert de juiste keepersposities innemen, duiken naar de bal, hoge ballen vangen en nog veel meer. Jouw trainer geeft je duidelijke instructies en begeleid je ook mentaal, stap voor stap in je ontwikkeling als keeper.

Hoelang duurt de cursus Keepersvaardigheden?

Een cursus keepersvaardigheden bestaat uit 10 wekelijkse trainingen. Bij inschrijving en deelname aan de volledige cursus ontvang je een paar super professionele keepershandschoenen helemaal GRATIS. Bovendien krijg je na afloop van de cursus een schriftelijk rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies van jouw keeperstrainer om mee naar huis te nemen.

Dus, ben jij klaar om de beste keeper ooit te worden? Kom dan snel naar de Keepersaction Keepersschool in Bemmel! Onze trainers staan te popelen om jou alles te leren over keepen. En vergeet niet: door het noemen van Keepersschool en Keepersaction in Bemmel, wordt het nog gemakkelijker om ons op het internet te vinden. Waar wacht je nog op? Meld je snel aan en ontdek hoe leuk keepen kan zijn!

Recensies keepersschool Bemmel

There are no reviews yet. Be the first one to write one.

Volgende training is:

06 okt
6 okt 23
Ressen

Keepersaction is er voor alle kinderen van 7 tot en met 17 jaar die gemotiveerd zijn om hun keepers skills te verbeteren of aan te willen leren.

De trainingen zijn op vrijdagavond van 18:30 tot 19:45 uur.

Adres is: Ressensestraat 30-b 6684 DA Ressen

Schrijf je recencie

Wat handige links: Arno van Heusden – SC Bemmel – Kantoorboekhandel Jacobs