+31 615201000

Bel met ons

“Succes komt niet vanzelf. Je moet bereid zijn om op  een keepersschool consequent juist de dingen te doen welke je minder leuk vind. Het hebben van een plan om juist die dingen die je erg moeilijk vind te verbeteren, zal jou helpen om alles uit je talent te halen. Doe de dingen die andere keepers niet willen doen. Ga een stap verder dan zij en geniet van wat je daarmee bereikt. Als je de top wilt halen moet je ervoor zorgen dat je opvalt en de tegenslagen overwint. Uiteindelijk pluk je dan de vruchten van het harde werken en jouw doorzettingsvermogen!”

Keepersopleiding met persoonlijke begeleiding: jouw ontwikkeling staat centraal

Bij de Keepersaction keepersschool bieden we een Elite Keepersopleiding op zondag in Zetten aan voor keepers die serieus bezig zijn met het ontwikkelen van hun vaardigheden en het bereiken van hun hoogste potentieel. Deze opleiding is gericht op het uitdagen en ontwikkelen van de meest getalenteerde keepers.

Onze Elite Keepersopleiding op zondag in Zetten is ontworpen om keepers uit te dagen en hen te helpen hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Het programma is op maat gemaakt voor elk individu en biedt een uitdagende en stimulerende omgeving om te leren en te groeien.

Onze Elite Keepersopleiding richt zich op alle aspecten van het keepen, inclusief technische vaardigheden, tactische kennis, fysieke en mentale gesteldheid. Het programma wordt geleid door onze hooggekwalificeerde trainers die een schat aan ervaring hebben op hoog niveau en die toegewijd zijn aan het helpen van keepers om hun volledige potentieel te bereiken.

Het programma van deze module van onze keepersschool bestaat uit intensieve trainingssessies, video-analyse, individuele coaching en wedstrijdvoorbereiding. Het is ontworpen om keepers uit te dagen en hen te helpen hun vaardigheden te ontwikkelen, zodat ze kunnen uitblinken op het hoogste niveau.

Onze Elite Keepersopleiding op zondag in Zetten is een intensief programma en vereist toewijding en discipline van de deelnemers. Het is bedoeld voor keepers die serieus zijn over hun ontwikkeling en die bereid zijn om hard te werken om hun doelen te bereiken.

Als je denkt dat je klaar bent om je aan te sluiten bij onze Elite Keepersopleiding op zondag in Zetten, neem dan contact met ons op en ontdek hoe we je kunnen helpen je volledige potentieel te bereiken als keeper.

Trainingen:

De trainingen zullen vormgegeven worden aan de hand van de 4 facetten van het voetbal:

  1. Tactische training
  2. Techniek training
  3. Fysieke training
  4. Mentale training

Trainingspakket: 

De deelnemers krijgen afwijkend van de reguliere cursus, een trainingspakket uitgereikt (in bruikleen). Deze bestaat uit een:

  • Keepersshirt;
  • korte/lange broek;
  • presentatiepak;
  • shirt korte mouw;
  • sporttas;
  • drinkbidon

Heb je interesse?

Schrijf je hier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op!
Onze Elite Sponsoren: Kleding: Fietsreparaties Haalderen - Tassen: Autobedrijf Mulders Gendt