+31 615201000

Bel met ons

Laat je talent schitteren op de Keepersaction Keepersdag 2023, een onvergetelijke dag vol uitdagende reddingen en passie voor het doel.
Banner Keepersdag 2023
Shadow

DE MEGA GAVE KEEPERSACTION KEEPERSDAG

Zondag 4 juni was weer Fantastisch!

Welkom op de Keepersaction Keepersdag 2023!

Op 4 juni hebben we een onvergetelijke en zonnige dag beleefd, gevuld met een overweldigend aantal enthousiaste keepers. We willen graag iedereen bedanken voor hun geweldige inzet, want mede dankzij jullie werd het een absolute topdag!

Een speciale dank gaat uit naar onze fantastische keeperstrainers, die hun kennis en passie voor het keepersvak met zoveel enthousiasme deelden. Jullie hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan de ontwikkeling van alle keepers die aanwezig waren.

Ook willen we graag Sil Milder, de talentvolle keeper van Vitesse O21, in het bijzonder bedanken. Hij heeft de hele dag met ons doorgebracht en heeft niet alleen zijn talent en vaardigheden getoond, maar heeft ook de spannende strijd om de penaltybokaal gekeept. Bedankt, Sil, voor je inspiratie en de geweldige ervaring die je ons hebt gegeven!

Met zoveel positieve energie en plezier kijken we alvast uit naar volgend jaar. We hopen dat we opnieuw een dag vol passie, geweldige reddingen en onvergetelijke momenten kunnen beleven. Laten we samen bouwen aan een nog grotere en betere Keepersaction Keepersdag in de toekomst!

Bedankt voor jullie deelname en tot volgend jaar!