De leukste keepersschool van Nederland
Homepage banner 2023
Shadow

Van Ajax jeugd tot Keepersaction: Danny Lücke's reis naar het coachen van toekomstige topkeepers

Danny Lücke - eigenaar Keepersaction keepersschool

Danny Lücke

Ervaring als keeper: AFC Ajax - Vitesse Arnhem - FC Den Bosch - R.K.H.V.V. - vv Bennekom - De Treffers Ervaring als keeperstrainer: G.V.V.V (2e divisie) - Hercules (Topklasse zondag Senioren) - SC Bemmel (1e klasse) - FC. Utrecht onderbouw - FC. Utrecht (vrouwen 1) - R.K.H.V.V.

Jan Lücke - Eigenaar Keepersaction keepersschool

Jan Lücke

Ervaring als keeperstrainer: Keeperstrainer N.E.C.  voetbalacademie - FC Lienden (2e divisie) - FC Utrecht -   Hoofd Keeperstrainer Dukes Sports (Privat High Schools in Engeland) - Keeperscoördinator VV Bennekom - DTS '35 - SC Bemmel - Arnhemse Boys - Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers) - Zuid Arnhem (Selectie & jeugdkeepers)

Wat is Keepersaction

Hoi allemaal! Wij zijn Danny en Jan, de supertrotse eigenaren van Keepersaction. Samen vormen wij een dynamisch vader-en-zoon team dat gepassioneerd is over keepen en jou wil helpen om je dromen waar te maken!

Danny heeft een achtergrond als jeugdspeler bij Ajax en Vitesse Arnhem. Hij heeft zelf op hoog niveau gekeept en kent dus als geen ander de uitdagingen en de opwinding die bij deze geweldige sport komen kijken. Hij heeft zijn ervaring en kennis gebundeld om jou de allerbeste training te kunnen geven.

Jan, oftewel ‘Trainer Jan’ zoals de kinderen hem noemen, is ook een belangrijk onderdeel van ons team. Hij is onze steun en toeverlaat en helpt bij het runnen van Keepersaction. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, zodat wij ons volledig kunnen richten op jouw ontwikkeling als keeper.

Samen hebben we in 2010 Keepersaction opgericht en we zijn begonnen bij SC Bemmel. Het begon allemaal met een passie om jonge keepers te helpen groeien en zich te ontwikkelen. We wilden een plek creëren waar keepers plezier kunnen hebben, nieuwe vaardigheden kunnen leren en zelfvertrouwen kunnen opbouwen.

Met trots kunnen we zeggen dat Keepersaction is uitgegroeid tot een geweldig avontuur. We hebben onze trainingen uitgebreid naar verschillende locaties in Nederland en hebben veel succesvolle keepers voortgebracht die bij professionele clubs spelen. Het is geweldig om te zien hoe onze keepers groeien, zowel op als buiten het veld.

Jubileum

In 2020 vierden we ons 10-jarig jubileum en dat was een mijlpaal die we met veel enthousiasme hebben gevierd. We hebben onze website vernieuwd en ons trainingsprogramma nog beter gemaakt, zodat we jou de beste ervaring kunnen bieden. Toen kwam de uitdaging van de COVID-19 pandemie, maar dat heeft ons er niet van weerhouden om door te gaan. 

Vandaag de dag zijn we nog steeds net zo enthousiast en gedreven als toen we begonnen. We blijven innoveren en nieuwe manieren vinden om jou te helpen bij het bereiken van je doelen. Bij Keepersaction draait het niet alleen om keepen, maar ook om plezier hebben, vriendschappen sluiten en het ontwikkelen van zelfvertrouwen.

We kunnen niet wachten om jou te ontmoeten en samen met jou een onvergetelijke keepersreis te maken. Dus kom erbij en word lid van onze Keepersaction-familie. Samen gaan we jouw talent laten stralen en jouw dromen waarmaken! We zijn niet gebonden aan specifieke clubs (clubonafhankelijk), dus iedereen is welkom om deel te nemen.

Woord van dank:

Door de jaren heen hebben wij met veel bekende mensen mogen samenwerken. De prachtige mensen die wij op ons pad zijn tegengekomen, zijn we ontzettend dankbaar voor alles wat we van hen hebben mogen leren en door hen hebben bereikt.

De meest bekende zijn: Frans Hoek, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Jan de Koning, Hennie de Regt, Lazlo Jambor, Joop Brand, Ronald Koeman,  Mike Snoei, Rudy Wetzel, Abe Knoop,  Frans de Munck, Hennie Ardesch en Eus Marijnissen.