+31 615201000

Bel met ons

Steun sportieve toekomst kinderen met Keepersaction

Bent u op zoek naar een manier om te investeren in de toekomst van kinderen en tegelijkertijd uw bedrijf te promoten? Overweeg dan om sponsor en vriend te worden van Keepersaction en deel te nemen aan onze missie om deelname aan onze keepersschool mogelijk te maken voor alle kinderen, ongeacht hun financiële situatie of beperkingen.

Als sponsor van Keepersaction kunt u met slechts €50,00 excl. b.t.w. per jaar een bijdrage leveren aan het mogelijk maken van deelname van minder draagkrachtige kinderen en kinderen met beperkingen. Door onze organisatie te steunen, geeft u deze kinderen de kans om dezelfde ervaringen op te doen als hun leeftijdsgenoten. Zo kunnen ze volop genieten van onze keepersschool of keeperskamp, zonder enig verschil in behandeling.

Als blijk van waardering wordt uw bedrijfsnaam vermeld op onze vriendenpagina op de website van Keepersaction. Bovendien kan uw donatie fiscaal aantrekkelijk zijn en voordelen opleveren. Door periodiek te schenken, profiteert u van nog meer voordelen. Raadpleeg de website van de belastingdienst voor meer informatie.

Als u een positief verschil wilt maken in het leven van kinderen en uw bedrijf wilt promoten, word dan vandaag nog sponsor van Keepersaction. Investeer in een gezonde toekomst voor kinderen en help ons om onze missie te vervullen. Word nu sponsor van Keepersaction en maak een verschil!

Wij bedanken de vrienden van Keepersaction voor hun bijdrage

Wittegrijzeduinen.nl – Appartementen verhuur Ameland

Beer Bruins & familie

Podotherapie Westvoorne

Plansearch – Arno van Heusden

Sv Excelsior – voetbalvereniging

Novatech – auto & industrie

Talan – Accountants

Theo Taks –  Visspecialist

Kantoorboekhandel Jacobs

Mulders – Autobedrijf

v.d. Heijden & zoon – Loonbedrijf en kraanverhuur

TipTop – broodjeszaak arnhem

V Schaik & Noordam – Accountancy & Belastingen

Arno van Heusden

Jiro – Installatietechniek

Fam. Jacobs

Teunissen – Steigerbouw

Cafetaria Leenders

Ik word sponsor!