Keepersaction - De leukste keepersschool van Nederland
Homepage banner 2023
Shadow

Aanmeldformulier keepersaction

Welkom bij Keepersaction, de allerleukste keepersschool waar jij als superkeeper al jouw talenten kunt laten zien en nog beter kunt worden! We zijn ontzettend blij dat jij hebt besloten om je bij ons aan te melden.

Bij Keepersaction begrijpen we heel goed dat het belangrijk is om een locatie te kiezen die dichtbij is. Daarom mag jij kiezen uit vier geweldige plekken: Arnhem, Bemmel, Heerenveen en Zetten. Zo weet je zeker dat er altijd een locatie is die handig en makkelijk voor jou te bereiken is.

Elke locatie is heel bijzonder en heeft hele moderne spullen waar je supergoed kunt trainen als keeper. Het maakt niet uit of je net begint en de basis wil leren of dat je al heel goed bent en je techniek wil verbeteren, onze trainers staan voor jou klaar en gaan je helpen om een nog betere keeper te worden.

Bij Keepersaction leren we jou van alles over keepen: hoe je de bal het beste kunt tegenhouden, hoe je op de juiste plek moet staan, hoe je goed kunt praten met je teamgenoten en hoe je altijd zelfverzekerd kunt blijven, zelfs als het spannend is. Want een goede keeper moet niet alleen sterk zijn, maar ook slim en dapper!

Bij Keepersaction vinden we het heel belangrijk dat jij je fijn voelt en veel persoonlijke aandacht krijgt. Daarom zijn onze groepen niet te groot, zodat onze trainers genoeg tijd hebben om met jou te werken. Ze zorgen ervoor dat jij precies krijgt wat je nodig hebt en dat je steeds beter wordt.

We zijn zo blij dat jij ervoor hebt gekozen om naar Keepersaction te komen! Kies de locatie die jij het leukste vindt – Arnhem, Bemmel, Heerenveen of Zetten – en maak je klaar voor een superleuk avontuur vol groei, plezier en succes als keeper. Samen gaan we jouw keepersdromen waarmaken!