Keepersaction - De leukste keepersschool van Nederland
Homepage banner 2023
Shadow

Keepersaction Keepersdag - Schrijf je nu in en verbeter jouw spel!

Wil jij jouw keepersvaardigheden naar een hoger niveau tillen? Schrijf je dan nu in voor de Keepersaction Keepersdag, hét evenement voor doelverdedigers die streven naar verbetering en succes op het veld. Het inschrijvingsproces is eenvoudig en essentieel voor jouw deelname aan deze unieke ervaring.

**Inschrijven voor de Keepersaction Keepersdag is een fluitje van een cent. Hier zijn de stappen die je moet volgen:**

1. **Persoonlijke Gegevens:** Vul je persoonlijke gegevens in, zoals je naam, leeftijd en contactinformatie. Dit stelt ons in staat om contact met je op te nemen en ervoor te zorgen dat je alle benodigde informatie ontvangt voor de Keepersdag.

2. **Ervaringsniveau:** Geef aan wat je ervaringsniveau is als doelverdediger. Of je nu een beginner bent die net begint of een doorgewinterde keeper die zijn of haar technieken wil verfijnen, dit stelt ons in staat om de trainingen op maat te maken voor verschillende niveaus.

3. **Club en Team:** Vermeld de naam van je huidige club of team. Dit helpt ons om de diversiteit van de deelnemers beter te begrijpen en om te zorgen voor relevante teamgerichte oefeningen tijdens de Keepersdag.

4. **Specifieke Leerdoelen:** Deel je specifieke leerdoelen met ons. Of je nu werkt aan je duiktechnieken, snelle reflexen wilt verbeteren of aan je communicatie op het veld wilt werken, dit stelt ons in staat om de workshops en trainingssessies aan te passen aan jouw behoeften.

5. **Vragen of Opmerkingen:** Heb je specifieke vragen of opmerkingen? Laat het ons weten. We staan klaar om al jouw vragen te beantwoorden en ervoor te zorgen dat je optimaal voorbereid en enthousiast aan de Keepersdag kunt deelnemen.

 

Waarom het invullen van het inschrijfformulier van cruciaal belang is:

Het invullen van het inschrijfformulier is van cruciaal belang om ervoor te zorgen dat jouw Keepersaction Keepersdag een waardevolle ervaring wordt. Mis deze kans niet om jouw keepersvaardigheden te verbeteren en schrijf je vandaag nog in!

Attentie:

Wanneer je onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn blijft de betalingsverplichting van € 25,00 wel staan i.v.m. de algehele organisatie en verplichtingen van de keepersdag.