Sporten, ontspannen, leren en eropuit bij jou in de buurt? Pak de Gelrepas!
Gelrepas banner

Keepersaction – Ontdek Gelderland met de Gelrepas en maak deel uit van onze keepersschool!

Als trotse partner van de Gelrepas is Keepersaction verheugd om alle kinderen, ongeacht hun financiële situatie of beperkingen, de mogelijkheid te bieden om deel te nemen aan onze keepersschool. Bij Keepersaction streven we ernaar om kinderen van alle niveaus te inspireren en te begeleiden om hun potentieel als keeper te bereiken en hun prestaties te verbeteren.

Keepersaction keepersschool aanmelden met de GelrepasMet de Gelrepas krijg je toegang tot tal van geweldige voordelen in Gelderland. Of je nu jong of oud bent, de Gelrepas staat voor iedereen open. Je kunt je tegoed gebruiken om deel te nemen aan sportactiviteiten, muzieklessen en workshops. Bovendien profiteer je van kortingen op uitstapjes naar dierentuinen, musea en bioscopen. Gelderland heeft zoveel te bieden, en met de Gelrepas kun je het allemaal ontdekken.

Met onze keepersschool willen we ervoor zorgen dat elk kind de kans krijgt om zijn of haar passie voor keepen te ontwikkelen. We geloven in gelijke kansen en willen een positieve impact hebben op het leven van onze keepers, zowel op als buiten het veld.

Dus pak je Gelrepas en maak gebruik van deze fantastische kans. Meld je vandaag nog aan bij Keepersaction via deze link: Keepersaction Gelrepas.  Ontdek, leer, sport en groei met ons mee!