De leukste keepersschool van Nederland
Homepage banner 2023
Shadow

Een keepersschool is een plek waar je leert hoe je een goede keeper kunt worden. Je leert bijvoorbeeld hoe je ballen moet tegenhouden, hoe je je moet positioneren op het veld en hoe je samenwerkt met je team.

Het voordeel van trainen bij een keepersschool is dat je veel specifiekere training krijgt dan op je club. Je traint met andere keepers en krijgt meer individuele aandacht van de trainers. Daarnaast kun je je vaardigheden verbeteren door te leren van andere keepers.

De kosten verschillen per keepersschool en club, maar over het algemeen zijn de kosten voor een keepersschool hoger dan die voor een voetbaltraining op je club. Dit komt omdat de trainingen speciaal zijn ontworpen voor keepers en er meer individuele aandacht is van de trainers.

Je kunt alle informatie over de kosten bij Keepersaction vinden door op deze link te klikken: >  Lees hier wat het kost.

Ja, natuurlijk! Het is juist goed om op meerdere plekken te trainen en je vaardigheden te verbeteren. Door op je club te blijven trainen, kun je de vaardigheden die je leert bij de keepersschool in de praktijk brengen tijdens de trainingen en wedstrijden met je team.

Ja, dat mag! Iedereen die het leuk vindt om beter te worden in keepen kan meedoen met de keeperstrainingen van Keepersaction, ook als je geen lid bent van een voetbalclub.

Ja, natuurlijk! Iedereen is welkom bij onze keeperschool, ongeacht of je al ervaring hebt als keeper of niet.

Onze keepersschool is bedoeld voor kinderen van 7 tot en met 17 jaar oud.

De trainingen vinden plaats op verschillende dagen en tijdstippen, afhankelijk van de locatie. 

  • Keepersschool Arnhem: woensdag van 18:30 tot 19:45 uur
  • Keepersschool Bemmel: Vrijdag van 18:30 tot 19:45 uur
  • Keepersschool Heerenveen: Zondag van 10:30 tot 11:45 uur
  • Keepersschool Zetten: Zondag van 09:30 tot 10:45 uur

Het is belangrijk om goede sportkleding en sportschoenen te dragen. Daarnaast heb je ook een paar keepershandschoenen nodig. De keepershandschoenen krijg je Gratis van ons als je de volledige serie van 10 trainingen meedoet. Ook kun je van ons een heel mooi keepersshirt lenen, We vragen daar wel een borgbedrag van € 25,00 voor. Dit bedrag krijg je weer terug als je het  shirt na de laatste training bij ons inlevert, Je pappa en mamma kunnen ook het keepershirt voor € 35,00 nieuw kopen, dit is inclusief het bedrukken van de naam en wordt de 1 les eerst gepast voor de juiste maat.

Onze trainingen worden gegeven door ervaren trainers die zelf ook hebben gekeept op hoog niveau.

We proberen de groepen niet te groot te maken, zodat onze trainers genoeg aandacht kunnen geven aan iedereen. Meestal zijn er ongeveer 6 kinderen in een groep.

Als je een keer niet kunt komen trainen, laat het dan zo snel mogelijk weten aan ons. Dan kan je trainer daar rekening mee houden bij het maken van de training.

Je kunt je aanmelden via het inschrijfformulier op onze website. Als je nog vragen hebt, kun je ook contact met ons opnemen via de contactgegevens op onze website.