Keepersschool Keepersaction in Zetten (Regio Nijmegen)
Banner keepersschool in Zetten - nieuw
Shadow

Keepersschool Zetten: Word de beste keeper ooit met ons uitgebreide trainingsprogramma.

Ontdek de passie voor keepen bij Keepersschool in Zetten

Ben jij een echte voetbalfan en wil jij net zo goed worden als de keepers van jouw favoriete team? Dan is de Keepersschool in Zetten echt iets voor jou! Hier leer je alles over het keepen en word je klaargestoomd om een topkeeper te worden.

Onze trainers zijn allemaal experts op het gebied van keepen en weten precies hoe ze jou kunnen helpen om beter te worden. Ze leren je alles over de juiste technieken, maar er is ook veel ruimte voor plezier en. En weet je wat zo leuk is? Je traint met andere keepers vanuit de wijde omgeving en leert zo nieuwe vrienden kennen.

Train op een prachtige locatie met moderne materialen

Maar dat is niet alles! Onze locatie in Zetten is prachtig. We hebben een supermooi veld en de nieuwste materialen om mee te trainen. En naast de gewone trainingen organiseren we ook speciale evenementen, zoals een jaarlijkse keepersdag en clinics van echte (ex)profkeepers. Hoe gaaf is dat?!

En wist je dat keepen niet alleen leuk is, maar ook heel belangrijk? Als keeper ben jij de baas over het doel en kun jij je team helpen om te winnen. Bij Keepersaction in Zetten leer je alle trucjes en technieken om het doel te verdedigen als een echte pro.

Dus waar wacht je nog op? Kom naar Keepersaction in Zetten en word een topkeeper! We zien je graag op ons mooie veld

Recencies Keepersschool Zetten
Rated 5,0 out of 5
3 september 2023

Professionele keepersschool met vriendelijke, positieve trainers. Mooie locatie. Onze zoon gaat er met veel plezier naar toe.

Yvonne Sportel
Rated 5,0 out of 5
14 juni 2023

Een zeer gemoedelijke fijne keepersschool op een hele prettige locatie! Ongeacht het basisniveau wordt iedere keeper beter dankzij de positieve enthousiaste benadering van de trainers. Wij zijn Keepersaction zeer dankbaar want mede dankzij hen heeft onze zoon de stap kunnen maken naar PSV!

Melissa
Schrijf je recensie

Wat handige links: K.N.V.B.Assist – Voetbal.nl – Uefa.com