De leukste keepersschool van Nederland
Homepage banner 2023
Shadow

De prijs voor de cursus keepersvaardigheden is €160,00*

Voor het 2e kind uit hetzelfde gezin betaald u €125,00* voor de volledige cursus.

De cursus bestaat uit 10 super leuke keeperstrainingen van minimaal 75 minuten en je krijgt bij inschrijving van de volle 10 lessen een paar professionele keepershandschoenen helemaal GRATIS. Ook krijg je een super cool keepershirt van het merk Patrick in bruikleen, hiervoor vragen wij wel een (klein) borgbedrag van € 25,00, welke je uiteraard terug krijgt wanneer je het shirt weer inlevert na de laatste training.

• *Exclusief €10,00 éénmalige inschrijfkosten voor elke nieuwe deelnemer 


Betaling:

Betaald u via bank, overschrijving e.d. dan zien wij uw betaling graag uiterlijk 1 week voor aanvang van de betreffende locatie tegemoet. Wanneer u in twee termijnen wenst te betalen dan graag de 1e termijn ook 1 week voor aanvang voldoen en de 2e betaling uiterlijk voor aanvang van de 6e training. Betaling kan geschieden door overschrijving van het verschuldigde bedrag op bankrekening: NL33RABO0155241850 t.n.v. Keepersaction.

Wanneer u heeft gekozen om contant te betalen dan zien wij uw betaling graag op de introductieavond/ochtend bij het in ontvangst nemen van de kleding e.d. Betaald u graag in twee termijnen dan graag de 1e termijn ook graag op de introductieavond/ochtend en de 2e betaling uiterlijk voor aanvang van de 6e training


Met het insturen van het aanmeldformulier is de inschrijving definitief.

Dat wil zeggen dat er een plaats voor de deelnemer wordt vrijgehouden, eventueel kleding en handschoenen voor de deelnemer besteld zijn en dat u zich heeft verplicht te betalen. 

Attentie! Mocht u onverhoopt, nadat u uw zoon of dochter heeft ingeschreven, willen annuleren dan brengt dat kosten met zich mee! Lees a.u.b. onze algemene voorwaarden hierover.