De beste keepersschool in Arnhem
Keepersopleiding Arnhem
Shadow

Verbeter je keepersvaardigheden bij Keepersaction in Arnhem met ex-profvoetballer en voormalig Vitesse-keeper Danny Lücke.

Train bij de Beste Keepersschool in Arnhem

Ben jij een jeugdkeeper uit Arnhem of omgeving en wil je je vaardigheden verbeteren? Bij Keepersaction in Arnhem bij ESA, dé keepersschool in Arnhem, ben je aan het juiste adres! Train in het voor- en najaar op ons prachtige kunstgrasveld van voetbalclub ESA en ontwikkel jezelf als keeper.

Leer van Een Kampioen – Danny Lücke

Maar dat is nog niet alles!  De keepersschool van Keepersaction in Arnhem wordt geleid door Danny Lücke, een ex-profvoetballer en voormalig jeugdkeeper van o.a. Ajax en Vitesse Arnhem en kampioen van Nederland. Danny brengt zijn ervaring naar Keepersaction en weet als geen ander waar jij als keeper op moet letten en hoe je het beste kunt reageren in verschillende situaties. Ontdek de gedrevenheid en het enthousiasme van Danny, die er altijd naar streeft om het beste uit jou te halen.  

Train op een Unieke Locatie bij Keepersaction Arnhem

Bij Keepersaction in Arnhem train je niet alleen onder leiding van een ervaren professional, maar ook op een unieke locatie. Ons trainingsveld bevindt zich namelijk op het prachtige kunstgrasveld van voetbalclub ESA. Hierdoor krijg je de mogelijkheid om in het voor- en najaar optimaal te trainen en jezelf verder te ontwikkelen als keeper. Bovendien zijn de faciliteiten van hoog niveau, wat ervoor zorgt dat jij het beste uit jezelf kunt halen.

Een Persoonlijke Benadering en Gastvrije Sfeer

Bij Keepersaction hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering en een gastvrije sfeer. We geloven sterk dat een goede band tussen trainer en keeper essentieel is voor optimale prestaties. Daarom creëren we een omgeving waarin jij je op je gemak voelt en volop de ruimte krijgt om vragen te stellen, feedback te ontvangen en te groeien als keeper. Ons toegewijde team staat altijd voor je klaar en biedt de ondersteuning die je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Recensies keepersschool Arnhem
12 juni 2023

Goeie trainers, leggen goed uit aan de kinderen en pakken door.

Milan heeft de afgelopen module enorm veel geleerd. Dit was zijn eerste keer bij Keepersaction en dit is goed bevallen.Hij kan niet wachten tot 6 september om weer te beginnen.

Irene moeder Milan Parren

Keepersaction in Arnhem is er voor alle kinderen van 7 tot 16 jaar die gemotiveerd zijn om hun keepers skills te verbeteren of aan te willen leren.

Wij trainen op de woensdagavond van 18:30 tot 19:45 uur. Adres: Sport- en Wijkcentrum Rijkerswoerd – De pas 44 Arnhem

Schrijf je recencie