Keeperskamp in Oostenrijk
Keeperskamp in Oostenrijk - Keepersaction
Shadow

Leef en Train als een Professional op ons 10e Keeperskamp in Oostenrijk!

van zondag 21 juli tot en met zaterdag 27 juli
Keeperskamp in Oostenrijk. Ga mee met Keepersaction
Dagen
Uren

Een Decennium van Passie en Prestatie:

Welkom op onze informatiepagina over ons unieke keeperskamp  in Oostenrijk. We zijn super blij en dankbaar om ons 10e keeperskamp te gaan vieren. En dit doen we zoals alle voorgaande jaren weer in het prachtige Tirol in Oostenrijk. Ons exclusieve keeperskamp is een unieke mogelijkheid voor talentvolle keepers vanaf 11 jaar, om je optimaal te kunnen gaan voorbereiden op het nieuwe voetbalseizoen. Op een hoogte van 837 meter genieten en trainen we in de adembenemende schoonheid van de Tiroler Alpen. Doe mee en ontdek het unieke avontuur van Keepersaction!

Een Nieuw Tijdperk – Vertrek en Terugreis met Eigen Spelersbus naar het Trainingsveld:

Met de Keepersaction spelersbus naar de keeperstraining in OostenrijkIn 2024 gaan we heel bijzondere dingen doen maar we verklappen nog niet alles! Op zondagochtend 21 juli gaan we met een supergave spelersbus vanaf het Gelredome in Arnhem op reis. Om er alvast aan te wennen dat we profvoetballers zijn, reizen we ook helemaal in stijl met onze spelersbus vanuit ons hotel naar onze super gave trainingsplek in Kirchberg in Tirol. Als het weer tijd is om naar Nederland terug te keren, op zaterdag 27 juli, wacht onze luxe spelersbus weer op ons om ons thuis te brengen. Vanaf het moment dat je in de Keepersaction spelersbus stapt, tot het moment dat je weer uitstapt, hoef je je nergens zorgen over te maken. Alles wordt voor je geregeld! 

Professionele Training met State-of-the-Art Apparatuur:

Heb je er altijd van gedroomd om te trainen en te leven als een echte topkeeper? Dan is dit je kans! Onze trainingsweek is super speciaal en anders dan gewone voetbal/keeperskampen in Nederland. Het is helemaal gericht op serieuze en enthousiaste keepers die het allerbeste willen leren. We gebruiken coole apparaten om te oefenen hoe snel je kunt reageren, hoe snel je kunt starten, hoe soepel je kunt bewegen en hoe goed je techniek is. Samen met onze ervaren keeperstrainers gaan we op 850 meter hoogte oefenen (perfect om je uithoudingsvermogen automatisch te verbeteren) om nog beter te worden in bijvoorbeeld het vallen, duiken, zweven, flankballen verwerken,meevoetballen en tal van andere belangrijke keepersdingen. Zo kun je helemaal klaar en vol zelfvertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen beginnen!

Toplocatie met FIFA Gecertificeerd Kunstgrasveld:

Onze trainingen vinden plaats op het voetbalcomplex van SC Kirchberg, een ware voetbalparel in Oostenrijk. Dit luxe complex beschikt over een UEFA en FIFA gecertificeerd kunstgrasveld van de nieuwste generatie (“FIFA Recommended 2-Star Standard”). Het veld is uitgerust met een sproei-installatie, waardoor de bal sneller rolt en je geen last zult hebben van schaafwonden.

Super Luxe Verblijf met Adembenemend Uitzicht:

Ons gezellig keepershuis is van alle gemakken voorzien. Het huis is als een magische plek waar je comfortabel kunt ontspannen en genieten. Vanuit het huis kun je naar buiten kijken en het prachtige uitzicht op de hoge bergen zien. Het huis is alleen voor ons, dus we hebben veel kamers met heerlijke bedden om in te slapen, eigen badkamers om je op te frissen, een keuken om lekker te eten en zelfs een hele grote aparte woonkamer met een mega TV waar we samen kunnen zijn en plezier kunnen maken. Het is echt een geweldige plek waar we alles hebben wat we nodig hebben!

Verwennerij en Ontspanning:

Naast het intensieve trainen is er ruimte voor ontspanning. Ons keepershuis beschikt over een bioscoop met comfortabele stoelen, een gezellige gezonde eetbar (we zijn immers topsporters), een poolbiljart, tafelvoetbal en een sauna met relaxruimte. Voor eventuele blessurebehandelingen is er zelfs een aparte kamer met een massagetafel waar onze Fysiotherapeut je zo weer op topfit maakt. We hebben vanzelfsprekend ook geweldig leuke, uitdagende en verrassende avondprogramma’s voor jou samengesteld, zodat je nog meer kunt genieten van jouw tijd op ons professionele keeperskamp in Oostenrijk.

Deskundige Staf voor Optimaal Resultaat:

Onze deskundige staf staat klaar om je te begeleiden. Naast onze toptalentkoks bestaat de staf uit een loop- en coördinatietrainer, zeven zeer ervaren keeperstrainers, een fysiotherapeut en een materiaalman. We kunnen deze top keeperstrainingsstage aanbieden aan maximaal 38 keepers. Zoals elk jaar geldt, wees er snel bij, want vol is echt vol!

Mis deze unieke kans niet!

Schrijf je snel in voor dit bijzondere keeperskamp in Tirol, Oostenrijk. Neem deel aan een trainingsweek van wereldklasse, omringd door prachtige natuur en met alle luxe en comfort die je verdient.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit fantastische keeperskamp!

De Prijs voor deze super gave Jubileum editie is € 689,00 All – Inn 

Dank aan Onze Gewaardeerde Sponsors!

Wij zijn enorm verheugd om te melden dat we elke bijdrage met open armen ontvangen om de kosten van onze aankomende trainingsstage binnen de perken te houden. Het succes van ons initiatief wordt mede mogelijk gemaakt door de samenwerking en genereuze steun van onderstaande bedrijven. Hun gulheid draagt niet alleen bij aan onze financiële doelstellingen, maar versterkt ook de band tussen onze gemeenschap en het bedrijfsleven.