Omslagfoto oostenrijk 2021
Shadow

We tellen af naar ons 10e keeperskamp in Oostenrijk van 21 t/m 27 juli 2024

Keeperskamp in Oostenrijk. Ga mee met Keepersaction
Dagen
Uren

Beste keepers en keepsters,

Volgend jaar vieren we ons 10e jaar op rij van onze geweldige trainingsstage, en dat willen we groots vieren! Als blijk van waardering aan al onze trouwe deelnemers willen we zoals elk jaar, diegene die dit jaar met ons mee zijn geweest,  de unieke kans bieden om als eerste een plaats te reserveren voor de komende editie. Vanaf nu tot 1 november geven we jullie voorrang bij de inschrijving. (De eerste aanbetaling dient dan ook voor 1 november te worden voldaan.) Grijp deze kans en verzeker jezelf van een plek op onze feestelijke jubileumtrainingsstage!

Uiteraard willen we ook nieuwe gezichten verwelkomen in ons keepersavontuur. Daarom blijft de inschrijving open voor iedereen. Echter, na 1 november zullen we evalueren of er nog beschikbare plaatsen zijn en deze worden toegewezen op basis van het moment van inschrijving.

We zijn vastbesloten om van onze 10e trainingsstage een onvergetelijke en speciale gebeurtenis te maken. Samen hebben we door de jaren heen waardevolle herinneringen en vriendschappen opgebouwd, en we kunnen niet wachten om dit met jullie te vieren! Aarzel niet en schrijf je nu in om je plek te bemachtigen voor onze jubileumtrainingsstage. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer informatie en een update van deze pagina volgt z.s.m!

Uniek en Luxe Keeperskamp in Oostenrijk

Wij zijn verheugd om ook komend jaar een uitzonderlijke 7-daagse trainingsstage in het prachtige Tirol, Oostenrijk te organiseren. Dit exclusieve keeperskamp in Oostenrijk van Keepersaction is speciaal voor talentvolle keepers vanaf 11 jaar. Gelegen op 837 meter boven zeeniveau, trainen wij te midden van de adembenemende schoonheid van de Tiroler Alpen.

Vertrek en Terugreis met Eigen Spelersbus

Op zondagochtend 21 juli 2024 vertrekken we om 07:00 uur met onze luxueuze spelersbus van de firma Look tours vanuit Arnhem (Gelredome). De terugreis is gepland op zaterdag 27 juli, waarbij we rond 21:00 uur in Arnhem arriveren. Vanaf het moment dat je instapt in de Keepersaction spelersbus in Arnhem, tot het moment dat je na de terugreis weer uitstapt, wordt alles volledig voor je verzorgd. Daarnaast ontvang je als aandenken een bijzondere herinnering aan dit schitterende keeperskamp in Oostenrijk.

Professionele Trainingen met Geavanceerde Apparatuur

Wil jij de kans grijpen om te leven en trainen als een professionele keeper? Onze trainingsstage biedt veel meer dan een standaard Nederlands keeperskamp. Het is een “zeer speciale” trainingsweek voor serieuze en gedreven keepers die alleen het allerbeste willen. We maken gebruik van de nieuwste apparatuur om te trainen op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse en techniek. Samen met onze ervaren keeperstrainers focussen we op het perfectioneren van het vallen, duiken, zweven en andere essentiële keepersvaardigheden, zodat je in topvorm en vol zelfvertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kunt beginnen.

Schitterend Voetbalcomplex en FIFA Gecertificeerd Kunstgrasveld

Onze trainingen vinden plaats op het prachtige voetbalcomplex van SC Kirchberg. Deze luxe accommodatie beschikt over een UEFA en FIFA gecertificeerd kunstgrasveld van de nieuwste generatie (“FIFA Recommended 2-Star Standard”). Het veld is uitgerust met een sproei-installatie, waardoor de bal sneller rolt en je geen last zult hebben van schaafwonden.

Comfortabel Verblijf met Adembenemend Uitzicht

Op slechts een kwartiertje wandelen van het voetbalstadion ligt ons keepershuis, waar je heerlijk kunt ontspannen. Het keepershuis is gunstig gelegen aan de zuidkant van de berg en biedt een adembenemend uitzicht op het prachtige berglandschap. Het huis, dat exclusief voor onze groep is gereserveerd, biedt volledige privacy. Met een oppervlakte van 650 m2 beschikt het over 25 slaapkamers, 14 badkamers, een ruime keuken met moderne apparatuur en 2 woonkamers.

Ruime Accommodatie met Ontspanningsfaciliteiten

Daarnaast biedt het keepershuis diverse ontspanningsfaciliteiten. Zo is er een bioscoop met comfortabele bioscoopstoelen, een gezellige bar, een poolbiljart en een sauna met relaxruimte. Na een actieve dag is dit de ideale plek om tot rust te komen en te ontspannen. Bovendien is er een aparte kamer met massagetafel voor eventuele blessurebehandelingen.

Deskundige Staf en Begeleiding voor Optimaal Resultaat

Om ervoor te zorgen dat je het maximale uit deze trainingsstage haalt, wordt je begeleid door een deskundige staf. Naast onze toptalentkoks bestaat de staf uit een loop- en coördinatietrainer, zes ervaren keeperstrainers, een fysiotherapeut en een materiaalman. We kunnen deze top keeperstrainingsstage aanbieden aan maximaal 38 keepers. Zoals elk jaar geldt, wees er snel bij, want vol is echt vol!

Mis deze unieke kans niet en schrijf je snel in voor dit bijzondere keeperskamp in Tirol, Oostenrijk. Neem deel aan een trainingsweek van wereldklasse, omringd door prachtige natuur en met alle luxe en comfort die je verdient.

We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen op dit fantastische keeperskamp!

De Prijs voor deze super gave belevenis is € 689,00 All – Inn