Keepersschool Zetten

Op het mooie en gastvrije sportpark van S.V. Excelsior Zetten worden de trainingen van onze keepersschool gegeven op het super mooi kunstgrasveld direct voor de gezellige kantine met terras. Elke zondagochtend in het na- en voorjaar is het een feest  om te zien met hoeveel plezier de keepers vanaf 7 jaar uit de regio Nijmegen, Arnhem, Tiel, Gorinchem en zelfs uit Ede en Veenendaal, in de verschillende groepjes met hun trainer (Lees HIER meer over onze keeperstrainers.) aan het werk zijn. Duiken, zweven, trappen, elkaar uitdagen en met het zweet op je voorhoofd de volgende oefening weer gaan uitvoeren. Wat is keepen toch fantastisch! Je ziet spectaculaire zweefduiken en reactie oefeningen. Jongere en oudere keepers, meisjes en jongens zetten hun beste beentje voor tijdens de keeperstraining, om iedere keer weer te kunnen uitblinken tijdens de wedstrijden bij hun voetbalclub. De ouders kijken hun ogen uit en genieten van de inzet en het plezier van hun kinderen, die telkens weer laten zien wat zij allemaal in huis hebben. Wat is het toch mooi om jouw kind deze ochtenden te kunnen laten beleven en gezellig met andere voetbalfanaten van een kop koffie te kunnen genieten.

De jarenlange ervaring in het opleiden van voetbalkeepers wordt door ons ingezet om elke deelnemer te helpen om te kunnen groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie voelen zij zich veilig en vertrouwd en kunnen zij zich helemaal uitleven tijdens elke training. Op deze locatie zijn ook  de keepers vanaf 16 jaar en ouder van harte welkom. Hier kun jij jouw vaardigheden bijschaven en verbeteren. Denk niet van, ben ik al te oud voor een keepersschool?.....NEE zeker niet!  Je zult ervaren dat  je nog veel kunt (bij)leren en nog meer plezier uit het keepen kunt halen.


Indeling:

Op de openingsdag worden er een aantal zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook houden wij natuurlijk rekening met je leeftijd en met jouw talenten en je specifieke wensen. Met deze gegevens kunnen wij de groepen dan goed indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier uitdagen. Meer uitleg vindt je HIER. Onze specialisten staan voor je klaar. Meld je aan of vraag eerst een intake gesprek aan om je ideeën te bespreken en af te stemmen op jouw wensen en vaardigheden.

  • Alle trainingsdata vindt je HIER
  • De kosten voor deelname kun je HIER vinden

  • De trainingstijd voor de huidige najaarscursus is op zondagochtend van 10.00 tot 11.30 uur.   
  • Adres: Leigraafseweg 7, Zetten - Telefoon 0488-454586 - Het  sportpark ligt direct aan de A15 richting Nijmegen - Tiel en is uitstekend bereikbaar. 

Aanmelden