De keeperstraining van onze keepersschool wordt gegeven op het hoofdveld van Excelsior in Zetten, dit sportpark ligt direct aan de A15 en is erg goed bereikbaar.

De eerstvolgende training is zondag 22 mei

 

Elke zondagochtend in het na- en voorjaar is het een feest om samen met andere keepers van 7 tot zelfs 21 jaar uit de Betuwe, maar ook uit de regio Nijmegen en van over de Rijn uit Wageningen,Veenendaal en Ede aan het werk te gaan. Duiken, zweven, trappen, elkaar uitdagen en met het zweet op het voorhoofd de volgende oefening onder leiding van toptrainers, weer gaan uitvoeren. Hoe heerlijk is dat!

Je maakt o.a. spectaculaire zweefduiken en doet super gave reactie oefeningen. Jongere en oudere keepers, meisjes en jongens, zetten hun beste beentje voor om iedere keer weer te veel te kunnen leren en daarmee te kunnen uitblinken tijdens de wedstrijden bij je voetbalclub. Want uitblinken wil je niet één keer maar natuurlijk elke week weer opnieuw!

Vanuit deze locatie stromen regelmatig keepers door naar de Voetbalacademie van N.E.C.  en Vitesse Arnhem

Durf jij je nog niet direct in te schrijven en wil je liever eerst een keer komen kijken of gewoon lekker een keertje op proef komen meetrainen om te zien of het echt zo leuk is? Wij snappen dat goed hoor. Onze keeperstrainers zullen jou graag verwelkomen, op je gemak stellen en je een fantastische ochtend laten beleven. Je bent dus van harte welkom! 

Klik hier voor een overzicht van voetbalverenigingen waarvan keepers deelnemen aan onze keepersschool in Zetten