Keeperskamp in Oostenrijk
Keeperskamp in Oostenrijk - Keepersaction
Shadow

Ons voornaamste doel is het bieden van een professionele en leerrijke omgeving waar ambitieuze jeugdkeepers van diverse vaardigheidsniveaus hun technische, tactische en fysieke capaciteiten verder kunnen ontwikkelen, zodat zij optimaal voorbereid zijn op het komende voetbalseizoen. Tegelijkertijd willen we hen laten genieten van een verrijkende voetbalervaring in de adembenemende omgeving van Tirol, Oostenrijk.

Voor deze speciale 10e jubileum editie reizen we in stijl! Op zondagochtend 21 juli vertrekken we met een luxe spelersbus vanaf het Gelredome in Arnhem naar ons Keepershuis in Oostenrijk. Vanuit het keepershuis gaan we vervolgens in dezelfde stijl heen en ook weer terug naar het trainingsveld in Kirchberg in Tirol. Bij terugkeer op zaterdag 27 juli staat onze luxe spelersbus ook weer klaar om ons terug naar Nederland te brengen.

Het keeperskamp wordt gehouden in  Tirol, Oostenrijk. We verblijven in Chalet Mooshäusl – Unterdorf 23 , 6361 Kelchsau. Deze locatie is zorgvuldig gekozen vanwege de optimale combinatie van faciliteiten, natuurlijke schoonheid en de benodigde ruimte. Ons gezellige keepershuis biedt comfort en ontspanning met een prachtig uitzicht op de bergen. Het heeft meerdere kamers, eigen badkamers, een keuken en een grote woonkamer met een mega tv. Het keepershuis beschikt verder over een bioscoop, een gezonde eetbar, een poolbiljart, tafelvoetbal en een sauna en met een aparte kamer voor eventuele blessurebehandeling, hebben we alles wat we nodig hebben.

.

Voor het keeperskamp in Oostenrijk maken we gebruik van een groepshuis. Bij het indelen van de kamers worden strikte scheidingen tussen meisjes en jongens gehandhaafd. In de kamers staan ook tweepersoonsbedden. Mocht u enige bezwaren hebben tegen het feit dat uw kind de nacht doorbrengt in een tweepersoonsbed met een ander kind, verzoeken wij u vriendelijk dit voor aanvang van de activiteiten schriftelijk aan ons kenbaar te maken. Wij nemen graag uw wensen in overweging om ervoor te zorgen dat alle deelnemers zich comfortabel en veilig voelen.

Wij bieden niet alleen hoogwaardige trainingen aan, maar ook de kans om te genieten van de gezonde berglucht, de prachtige omgeving en hoe het voelt om als profkeeper een week op trainingskamp te zijn, samen met andere ambitieuze keepers. Daarnaast ben je een week uit je eigen omgeving en creëer je prachtige kansen om nieuwe vriendschappen te maken en ervaringen als keeper met elkaar te delen, waardoor een unieke en onvergetelijke ervaring ontstaat.

Onze trainingsweek is speciaal ontworpen voor serieuze keepers vanaf 11 jaar. We gebruiken geavanceerde apparatuur om vaardigheden zoals reactievermogen, startsnelheid, beweeglijkheid en techniek te verbeteren. De trainingen vinden plaats op 850 meter hoogte, wat bijdraagt aan het verbeteren van het uithoudingsvermogen

De trainingen worden gehouden op het voetbalcomplex van SC Kirchberg, voorzien van een UEFA en FIFA gecertificeerd kunstgrasveld van de nieuwste generatie. Het veld heeft een sproei-installatie voor optimale speelomstandigheden.

Onze deskundige staf bestaat uit toptalentkoks, een loop- en coördinatietrainer, zeven ervaren keeperstrainers, een fysiotherapeut en een materiaalman. We kunnen maximaal 38 keepers verwelkomen.

Deelnemers dienen hun eigen keepersuitrusting mee te brengen, inclusief handschoenen, scheenbeschermers en voetbalschoenen. Daarnaast raden we met klem aan dat deelnemers zich fysiek voorbereiden om het maximale uit de trainingssessies te kunnen halen. Uiteraard krijg je  2 weken voor vertrek van ons via de mail alle informatie over wat er in je koffer moet zitten.

Inschrijven kan eenvoudig via het formulier op onze officiële website. Het is belangrijk alle benodigde informatie te verstrekken en de kosten tijdig te voldoen.

Tijdens de reguliere trainingssessies heten we ouders en familieleden van harte welkom om plaats te nemen op de comfortabele tribune. Hier kunnen ze de trainingen volgen en samen de prestaties van de keepers observeren. Wil je graag een kijkje nemen in ons groepshuis? Dat kan, maar laten we dit wel even in overleg regelen. Ons programma, naast de gezamenlijke eetmomenten, is namelijk erg druk en vol, met diverse activiteiten.

De prijs voor deze unieke jubileumeditie bedraagt €689,00. Dit omvat alle kosten voor een week vol professionele training, luxe accommodatie en unieke ervaringen.

1) Definitieve Inschrijving: Met het insturen van het aanmeldformulier is de inschrijving definitief. Dit betekent dat wij een plaats voor de deelnemer reserveren, de kosten voor verblijf en reis alvast door ons worden voldaan, excursies en andere activiteiten worden gereserveerd, en dat u zich door het invullen van het aanmeldformulier heeft verplicht tot betaling.

2) Betaling: Gelieve de eerste betaling van 25%, zijnde €172,25, direct te voldoen. Het resterende bedrag van €516,75 dient uiterlijk voor 1 juli 2024 te zijn betaald. Bij last-minute aanmeldingen kan de betaling in overleg plaatsvinden. Het verschuldigde bedrag kunt u overmaken op bankrekeningnummer NL33RABO0155241850 ten name van Keepersaction te Arnhem, onder vermelding van “trainingskamp Oostenrijk”.

3) Annuleringsvoorwaarden: Indien u onverhoopt moet annuleren:

  • Tot één maand voor aanvang van het trainingskamp: 25% van de totaalprijs, zijnde reserveringskosten.
  • Binnen één maand tot aanvang van het trainingskamp: 90% van de totaalprijs, zijnde annuleringskosten.
  • Annulering dient schriftelijk te worden aangevraagd.

4) Aanbeveling voor een Annuleringsverzekering: *Wij adviseren u vriendelijk een eigen annuleringsverzekering af te sluiten. In geval van annulering worden deze kosten vergoed. Tevens dekt de annuleringsverzekering in de meeste gevallen niet genoten dagen als u tijdens het trainingskamp eerder naar huis moet vanwege een gebeurtenis, ziekte of ongeluk.

*Het keeperskamp biedt niet alleen hoogwaardige training, maar ook de kans om te genieten van de frisse berglucht, de prachtige omgeving en hoe het voelt om als profkeeper een week op trainingskamp te zijn, samen met andere ambitieuze keepers. Daarnaast ben je een week uit je eigen omgeving en creëer je prachtige kansen om nieuwe vriendschappen te maken en ervaringen als keeper met elkaar te delen, waardoor een unieke en onvergetelijke ervaring ontstaat.Belangrijke opmerking: Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.