• De Leukste Keepersschool Van Nederland
  • Keepersaction Keeperskampen

- Wat is Keepersaction -

 

Keepersaction is een keepersopleiding met een aantal keepersscholen in Nederland met als specialisatie Keeperskampen, voornamelijk in de Benelux en Oostenrijk.

 

Op 1 januari 2010 zijn Jan en Danny onder de naam KEEPERSACTION een keepersopleiding gestart.

De jarenlange ervaring als keeperstrainer van Jan en de ervaring van Danny Lücke als profkeeper in de keepersopleiding van Ajax en later Vitesse hebben Jan en Danny doen besluiten om samen, mede door aansporing van bekende trainers uit het betaald voetbal hun ervaringen te gaan delen en te gaan starten met een "ouderwets gezellige, laagdrempellige en vriendelijke" keepersopleiding, voor alle kinderen die graag keeper willen worden.

De trainers en vrijwilligers die zich aansluiten bij Keepersaction zijn minstens zo vakkundig, gedreven en "gek" van het keepersvak als Jan en Danny en met elkaar vormen zij dan ook een hecht team. Met elkaar wordt er constant gekeken en geluisterd, waar verbeteringen mogelijk zijn en wordt de ontwikkeling van het keepen, het materiaal, de spelregels en de omstandigheden scherp in de gaten gehouden. 

De kleuren Oranje en donkerblauw en hun betekenis zijn bewust gekozen om deze typisch Nederlandse keepersopleiding vorm te geven en waar je Keepersaction mede aan kunt herkennen. Passie, plezier, waardering, hand in hand met een professioneel oog voor ontwikkeling van talent is vanzelfsprekend bij Keepersaction.

Het keepersvak is onze passie en wij vinden dit de mooiste sport van de Wereld. Wat is er mooier dan dat wij onze ervaring en enthiousiasme mogen delen met iedereen die daar voor open staat. Keepen doe je niet enkel door gebruik te maken van je talent maar vooral door er keihard elke dag opnieuw aan te werken en te leren. Kijken, luisteren, ervaar en beleef het keepen. Het levert je veel op en doe het vooral op jouw manier, want jij bent uniek! 

De prachtige mensen welke wij op ons pad zijn tegen gekomen zijn wij ontzettend dankbaar voor alles wat wij van hen hebben mogen leren!

De meest bekende zijn o.a.: Frans Hoek, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Hennie de Regt, Mike Snoei, Rudy Wetzel, Abe Knoop, Lazlo Jambo, Frans de Munck, Hennie Ardesch, Eus Marijnissen, Ronald Koeman.


Danny Lücke

 danny Lucke

Ervaring als keeper:

AFC Ajax Amsterdam - Vitesse Arnhem - FC Den Bosch - R.K.H.V.V. Huissen - V.V. Bennekom - De Treffers Groesbeek.

Ervaring als keeperstrainer:

G.V.V.V  (2e divisie) - Hercules (Topklasse zondag Senioren) - Keeperstrainer FC. Utrecht - Keeperstrainer FC. Utrecht (vrouwen 1) - R.K.H.V.V.


 Jan Lücke

 Jan Lucke

Ervaring als keeperstrainer:

Hoofd keeperstrainer Dukes sports (Privat high schools in Engeland) - Personal trainer Toptalents - Keeperstrainer FC Lienden (2e divisie) - Keeperstrainer FC Utrecht - Keeperscoördinator en keeperstrainer VV Bennekom (Hoofd/topklasse) - Keeperstrainer Arnhemse Boys (1e klasse) - Keeperstrainer Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers) - Keeperstrainer Zuid Arnhem (Selectie en jeugdkeepers) - Keeperstrainer SC Bemmel (1e klasse) - Keeperstrainer DTS '35 (1e klasse)


 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok