De leukste keepersschool van Nederland
Homepage banner 2023
Shadow

Keepersaction wil de leukste keepersopleiding van Nederland zijn, met een perfect oog voor de behoefte van het individu.

Onze missie is om deelname aan onze keepersschool mogelijk te maken voor alle kinderen, ongeacht hun financiële situatie of beperkingen.

Dit doen wij door keepers van alle niveaus te inspireren te begeleiden om hun potentieel te bereiken en hun prestaties te verbeteren. We streven ernaar om een positieve impact te hebben op het leven van onze keepers, zowel op als naast het veld.

We geloven dat keepen niet alleen gaat om technische vaardigheden, maar ook om mentale en fysieke gesteldheid. Daarom bieden we een holistische benadering van training en ontwikkeling aan, waarbij we ons richten op het verbeteren van alle aspecten van het keepen.

Wij helpen keepers hun zelfvertrouwen te vergroten, hun vaardigheden te ontwikkelen en hun passie voor het spel te behouden. We streven ernaar om elke keeper te ondersteunen in hun leerproces en hen te inspireren om hun volledige potentieel te bereiken.

Bij Keepersaction geloven we ook in gemeenschap en samenwerking. Ons doel is om een gemeenschap van keepers te creëren die elkaar ondersteunen en inspireren om te groeien en te bloeien als keepers. We zijn toegewijd aan het creëren van een veilige en inclusieve omgeving waarin elke keeper zich welkom voelt en zich kan ontwikkelen.

Wij willen de standaard zetten voor keepersopleiding en -ontwikkeling en om te blijven innoveren en ons aan te passen aan de behoeften van onze keepers. We zijn trots op onze missie en blijven ons inzetten om keepers van alle niveaus te helpen hun doelen te bereiken en hun passie voor het spel te behouden.

We willen dit bereiken door:

Enkel te werken met trainers die pedagogisch verantwoord, vol passie en enthousiasme keepers trainen.

Duidelijk, vriendelijk en begripvol te zijn in de omgang, humoristisch en complimenteus.

Met elkaar om te gaan op basis van wederzijds vertrouwen en respect 

Telkens te evalueren een luisterend oor te bieden en de trainingen continue te verbeteren

Veel afwisseling te bieden in de trainingen 

Te werken, gericht op persoonlijke ontwikkeling in een herkenbare vriendelijke en veilige omgeving, door het geven van overzicht en structuur

Innovatief te zijn en mee te groeien in de behoefte van het hedendaags voetbal.