Keepersschool Ede

Op de keepersschool in Ede wordt er keeperstraining gegeven op de vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur bij KSV Fortissimo. Deze gezellige vereniging is zeer ambitieus en kent tal van activiteiten. Zo is er een samenwerking met Vitesse Arnhem en heeft de vereniging meer dan voldoende super mooie faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Iedereen die de accommodatie betreed voelt zich direct enorm welkom. 

Iedere keeper kan zich op onze keepersschool aanmelden voor extra super leuke en individueel gerichte keeperstraining. Op onze keepersschool in Ede zijn natuurlijk ook alle vrouwen en meisjes die van keepen houden van harte welkom. Onze jarenlange ervaring in het meiden- en vrouwenvoetbal, zorgen ervoor dat jij de beste keeperstraining krijgt.

Ook op deze locatie is de support van de ouders natuurlijk onontbeerlijk. De kantine is altijd open zodat je met b.v. een kop koffie op het terras kunt zitten van waar je prima alle keepers in action kunt zien

 

Lees meer>>>


De geplande trainingsavond voor onze najaarscursus is op de vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur.

Attentie: 31 augustus - introductieavond !

 

Trainingen:  

  • 7, 14, 21 en 28 september
  • 5, 12 en 19 oktober
  • 2, 9 en16 november

 

Aanmelden