Keepersschool Ede

Op onze keepersschool in Ede wordt er keeperstraining gegeven op de vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur bij KSV Fortissimo. Deze gezellige vereniging is zeer ambitieus en kent tal van activiteiten. Zo is er een samenwerking met Vitesse Arnhem en heeft de vereniging meer dan voldoende super mooie faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Iedereen die de accommodatie betreed voelt zich er direct enorm welkom. 

Iedere keeper kan zich op onze keepersschool aanmelden voor extra super leuke en individueel gerichte keeperstraining. Op onze keepersschool in Ede zijn natuurlijk ook alle vrouwen en meisjes die van keepen houden van harte welkom. Onze jarenlange ervaring in het meiden- en vrouwenvoetbal, zorgen ervoor ook de meisjes de beste keeperstraining krijgen.

Ook op deze locatie is de support van de ouders natuurlijk onontbeerlijk. De kantine is altijd open zodat je met b.v. een kop koffie op het terras kunt zitten van waar je prima alle keepers in actie kunt zien

Lees meer>>>


De trainingsavond voor onze najaarscursus is op de vrijdag van 18:30 tot 20:00 uur.

 

Trainingen:  

  • 7, 14, 21 en 28 september
  • 5, 12 en 19 oktober
  • 2, 9 en16 november

 

Aanmelden