Keepersschool Bemmel

Onze Keepersschool vindt je op het prachtige sportpark van SC Bemmel,Ressensestraat 30-b, Ressen Telefoon (0481) 46 21 03. Dit sportpark is prachtig gelegen in Lingewaard tussen Arnhem en Nijmegen.

Bij de leukste keepersschool van Nederland in Bemmel trainen al sinds 2010 heel veel jonge keepers van alle clubs uit de omgeving keihard om hun droom of ambitie waar te kunnen maken. Onder leiding van super gedreven en gecertificeerde keeperstrainers worden er op ballen gedoken, naar de bovenhoek gezweefd, hoge en lage voorzetten verwerkt, één tegen één duels uitgevochten, aangeleerd hoe je een schot op doel goed kan verwerken en wordt er aan je traptechniek gewerkt. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie en de sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, ook de mentale weerbaarheid en zelfkennis (reflectie).

Wij trainen op een speelse manier waarbij elke keeper heel veel handelingen moet verrichten, waardoor het spelelement en het willen winnen veel aandacht krijgt. Wanneer jij een keeper bent die weet dat je erg veel extra moet trainen om een goede techniek en balbeheersing te hebben en graag meer wilt leren over hoe je de verdediging goed kunt aanvoeren en ondersteunen, dan ben je bij Keepersaction in Bemmel op het goede adres. In tien hartstikke leuke trainingen in elk na- en voorjaar gaan wij met jou persoonlijk aan de slag om je keepersvaardigheden te verbeteren en er een topseizoen van te maken. Wij gaan met elkaar bewijzen dat keepen het aller- aller leukste is.

Wil jij ook met ons meedoen en ben je al 7 jaar of ouder? Wacht dan niet te lang, want elke keer zijn de beschikbare plaatsen alweer snel volgeboekt.

Aanmelden

Meer informatie >>>


De trainingsavond voor de najaarscursus is op vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur, nadat je gedoucht hebt, kun je dan om ± 20:30 uur naar huis.

 

Trainingen:   

  • 14, 21 en 28 september
  • 5, 12 en 26 oktober
  • 2, 9, 16 en 23 november