KEEPERSTRAINING VOOR VOLWASSENEN!
 
Met ingang van seizoen 2022/2023, gaat Keepersaction keeperstraining verzorgen voor senioren keepers.
 
Ook veel senioren keepers hebben de behoefte om 1x per week persoonlijke aandacht te krijgen om zich verder te kunnen bekwamen in de keepers basistechnieken maar ook in het wedstrijdfit worden en blijven.
Helaas is er niet voor elke keeper de mogelijkheid om wekelijks keeperstraining bij zijn/haar club te krijgen. Keepersaction wil graag die behoefte gaan invullen.
Deze keeperstrainingen zijn bedoelt voor (selectie) keepers die extra begeleiding willen om zichzelf te kunnen door ontwikkelen in zijn of haar keepersvaardigheden. 
In overleg met de betrokken verenigingen en keepers kan er voor wisselende locaties gekozen worden zodat elke keeper ook een paar keer op zijn thuislocatie kan trainen. Het is ook mogelijk om een vaste woensdagavond in te plannen op één van onze locaties. Het is de bedoeling dat keepers van meerdere clubs met elkaar gaan trainen en met elkaar ervaringen en kennis gaan delen.  
 
Zowel keepers individueel als ook verenigingen kunnen zich hiervoor aanmelden.
 
 
 
We willen gaan starten in september met de 1e training bij deelname van minimaal 6 keepers of 3 verenigingen.
Prijs 75 euro per keeper (individueel) per maand.
• De kosten voor een vereniging bedraagt: € 1.800,- (vrijwilligersvergoeding) + € 250,- reiskosten per jaar voor hun (selectie)keepers.
In het kort:
• Wekelijkse trainingen van 1 uur
• Vele uitdagingen in spelsituaties en persoonlijke ontwikkeling
• Structureel overleg met trainers / technisch kader
• Wisselende locaties
• Materiaal en ballen verzorgd door Keepersaction
• Volledige ontzorging van de keeperstraining
 
Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.