Keepersschool Heerenveen

Keepersaction keeper

De voorjaarsserie start op zondag 26 februari 

 

Nog 1 plaats vrij in de leeftijd van 11/12 jaar


Hoe geweldig is het niet om de fijne techniek van het keepen te leren met het Abe Lenstra  stadion op de achtergrond, onder leiding van zeer ervaren keeperstrainers uit het amateur- en het profvoetbal en zelfs trainers die zelf een opleiding bij een profclub hebben gehad. Zij weten precies wat er voor nodig is om jou te helpen om een fantastische keeper te kunnen worden. Je voelt je al een Topkeeper zodra je het mooie nieuwe sportpark van v.v. Heerenveen (op het Skoatterwâld) opkomt.

De leukste keepersschool van Nederland, alweer 10 jaar in Heerenveen, is mega leuk voor iedere (aankomende) jeugdkeep(ster)er vanaf 7 jaar die het keepen goed onder de knie wil krijgen. We kunnen je wel van alles gaan beloven en vertellen hoe geweldig leuk en hoe goed de trainingen zijn en welke prachtige materialen we hebben, maar je kunt er maar op één manier achter komen en dat is door gewoon met ons mee te doen en snoeihard mee te gaan trainen!  (https://svjmedia.nl/.../andries-noppert-grote-verrassing.../)

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

Iedere keeper heeft hetzelfde soort keepersshirt aan wat een super gave uitstraling geeft en waardoor je natuurlijk dan ook gelijk samen met de warming-up wilt beginnen.  Direct daarna ga je met je groep naar je trainer en start je met het leertraject vol hartstikke leuke oefeningen om de basis keepersvaardigheden van het keepen onder de knie te krijgen. Uiteraard werken wij met de beste materialen die je je maar kunt voorstellen, zoals bijvoorbeeld je voetenwerk en/of je reactievermogen trainen (zie foto hiernaast) en een geavanceerde TIMER voor allerlei super leuke snelheidstesten. Dus alles is er op gericht om jou te helpen alles uit jouw talent te halen. En....... heb je speciale wensen, vraag het je trainer, hij/zij zal je zeker verder kunnen helpen en zij doen het hartstikke graag voor je.

Natuurlijk krijg je van ons ook een paar hele toffe keepershandschoenen cadeau, (Lees hiervoor: Prijs keepersschool) zodat je elke training de ballen goed kan vastpakken en je volle aandacht  kan geven aan het verbeteren van je skills en hierdoor vast en zeker een nog betere keep(st)er zult worden.  

Lees HIER meer over onze leermethode - 

Vele jeugdkeepers van onze keepersschool zijn in de loop der jaren bij Keepersaction gescout door verschillende profclubs zoals b.v. SC Heerenveen en SC Cambuur, FC Zwolle, NEC, Vitesse, De Graafschap, Go ahead Eagles, Feijenoord, FC Utrecht, FC Groningen