Keepersschool Heerenveen

De eerstvolgende training is zondag 4 september

 

 

Leer het keepen van de professionals

 

 Hoe vet is het niet om te kunnen trainen onder leiding van een super ervaren keeperstrainer uit het profvoetbal, met het Abe Lenstra stadion in het zicht. Je voelt je al een prof zodra je het sportpark opkomt.

De leukste keepersschool van Nederland op het Skoatterwâld in Heerenveen is mega leuk voor iedere keeper, jongen en/of meisje vanaf 7 jaar die het keepen goed onder de knie wil krijgen. We kunnen je wel van alles gaan beloven en vertellen hoe geweldig leuk en hoe goed de trainingen zijn, maar je kunt er maar op één manier achter komen en dat is door gewoon met ons mee te doen! Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt je een  mooi overzicht van de vorderingen die je gemaakt hebt en volgt er een adviesgesprek met je keeperstrainer.  

Zo mooi als iemand je echt ziet en je dromen (h)erkent. Elke zondagochtend vroeg zijn bed uit om anderhalf uur te trainen. Moeiteloos. Omdat hij zo blij was met zijn trainer. Hij weet mijn zoon precies op de juiste manier te motiveren.

Iedere keeper heeft hetzelfde soort keepersshirt aan wat een super gave uitstraling geeft en waardoor je natuurlijk dan ook gelijk samen met de warming-up wilt beginnen.  Direct daarna ga je met je groep naar je trainer en start je met het leertraject vol hartstikke leuke oefeningen om de fijne kneepjes van het keepen onder de knie te krijgen. Natuurlijk krijg je van ons ook een paar hele toffe keepershandschoenen cadeau, (Lees hiervoor: Prijs keepersschool) zodat je elke training de ballen goed kan vastpakken en je volle aandacht  kan geven aan het verbeteren van je skills en hierdoor vast en zeker een nog betere keeper zult worden.