Keepersschool Ede

Op onze keepersschool in Ede wordt de keeperstraining gegeven op het hoofdveld van KSV Fortissimo. Zodra je bij ons binnenkomt voel jij je al een profkeeper en draait alles om jou! De trainers hebben hun huiswerk gemaakt, weten waar er bij  jou aandacht aan besteed moet worden en zijn al met de doelen aan het slepen. En natuurlijk zijn alle materialen voor de super leerzame en uitdagende oefeningen ook al klaargezet. Jij hoeft je alleen nog maar even om te kleden om dan direct te kunnen gaan beginnen met je warming-up.

Danny Lucke die drie jaar bijna dagelijks in de opleiding van Ajax samen heeft getraind en gespeeld met onder andere v.d. Vaart en Boulahrouz, Heitinga enz.  en zelf ooit Landskampioen en Bekerwinnaar met Vitesse is geweest, wil erg graag de dingen die hij heeft geleerd van zijn beroemde trainers, zoals bijvoorbeeld Ronald Koeman en Frans Hoek aan jou doorgeven.

Keeperstrainers:

Onze Keepersaction keeperstrainers zullen gegarandeerd alles in het werk stellen om jou nog meer plezier in het keepen te geven door hun enthousiasme en vakkennis. Zij weten hoe het is om keeper te zijn, weten precies waar ze op moeten letten om jou heel goed te kunnen trainen zodat jij  die fantastische redding kunt maken en hierdoor samen met jouw team de wedstrijd weet te winnen.

Ede 1
Ede 2
Ede 3

Misschien is het leuk om te weten dat er al een flink aantal jongens en meiden vanuit deze locatie zijn gescout door profclubs en door de K.N.V.B. Je weet het dus nooit, mogelijk ben jij de volgende die opvalt door je inzet en talent en ook daar een plaatsje weet te veroveren. Wij zullen er in ieder geval alles aan doen om voor jou de perfecte leerschool te zijn! Alle jeugdkeepers van 7 t/m 15 jaar kunnen zich bij ons inschrijven! (Keepers vanaf 16 jaar trainen op onze locatie in Zetten.)

Indeling groepen:

Op de openingsdag gaan we een aantal dingen van je meten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens kunnen wij dan bijvoorbeeld uitrekenen wanneer jij in je groeispurt belandt en weten wij precies hoe zwaar wij jou kunnen laten trainen. Natuurlijk is jouw karakter en het talent welke je van moeder natuur hebt meegekregen ook belangrijk voor de groepsamenstelling. We proberen in ieder geval jou zo in te delen dat het goed aansluit bij jouw leervermogen en je wensen, zodat je het mede hierdoor ook fantastisch naar je zin hebt. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

Graag geven wij je na afloop van de cursus een mooi rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies mee naar huis, zodat je dit kunt bewaren en later wanneer je groot bent geworden, nog even kunt laten zien wat je er allemaal voor hebt moeten doen om het zover te kunnen schoppen.

Je talent brengt je aan de start, jouw instelling brengt je naar je doel!