Keepersschool Ede

Enthousiaste keepers verzamelen zich elke vrijdagavond in het na- en voorjaar bij onze keepersschool bij KSV Fortissimo in Ede om een betere doelman te worden. Door middel van super leuke en afwisselende keeperstrainingen proberen ze zichzelf te verbeteren in handelingssnelheid, conditie, kracht, souplesse en alle technieken die bij het keepen nodig zijn.

Onze leuke keepertrainers (lees hier meer over onze keeperstrainers) helpen je met uitdagende oefeningen om je skills te verbeteren of aan te scherpen. Daarbij maken wij gebruik van de nieuwste ontwikkelingen op keepersgebied en perfect materiaal. Bovendien ligt er voor elke keeper die de volledige serie met ons meedoet, een paar hartstikke mooie en goede keepershandschoenen klaar. Deze mag je natuurlijk ook houden!

Elke keeper heeft zijn eigen wensen en verbeterpunten, vanzelfsprekend luisteren wij daar goed naar en maken we een plan voor de keeper om het beste resultaat te behalen. Onze trainers houden wekelijks de voortgang bij in een super mooi volgsysteem. Zo kunnen wij elke keeper heel mooi in kaart brengen en trainen op specifieke eigenschappen en talenten. Vele talentvolle beginnende maar ook gevorderde keepers uit Apeldoorn, Bennekom, Ede, Renkum, Veenendaal, kortom uit de wijde omgeving delen hun keeperservaringen en wat zij tijdens de wedstrijd allemaal beleven. Hoe mooi is dat, zoveel waardevolle informatie waar je met elkaar nog sterker door wordt. Met elkaar zijn wij een gezellige maar zeker een professionele keepersfamilie waarbij iedereen zijn uiterste best doet om telkens weer een geweldige avond te beleven.

Indeling keepers:

Op de openingsdag meten we een aantal dingen, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt belandt en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook houden wij rekening met je leeftijd en met jouw talenten en je specifieke wensen. Met deze gegevens kunnen wij de groepen goed indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier uitdagen. Meer uitleg vind je hier.

Je krijgt vanzelfsprekend na afloop van de cursus een mooi rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies mee naar huis.

De trainingen van onze keepersschool in Ede zijn op vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur op het hoofdveld vlak voor het clubhuis. De gezellige vereniging waar wij te gast zijn is zeer ambitieus en kent tal van activiteiten. Zo is er een samenwerking met Vitesse Arnhem en heeft de vereniging meer dan voldoende super mooie faciliteiten om uit te kunnen groeien naar een toonaangevende vereniging in de regio Ede. Iedereen die de accommodatie betreedt, voelt zich er direct enorm welkom. 

  • Alle trainingsdata vindt je HIER
  • De kosten voor deelname kun je HIER vinden

 

Aanmelden