Keepersschool Druten bij Dio "30 in het land van Maas en Waal kan de start zijn van een super mooie carrière als keeper.

De leukste keepersschool in Maas en Waal daagt jou uit!

Op de leukste keepersschool van Nederland dagen wij je uit om vanaf zondag 6 september 2020 bij Dio '30 in Druten, in het hart van Maas en Waal, een (nog) betere keeper te worden en ook de moeilijkste technieken goed onder de knie te krijgen. Onze keepersschool is mega leuk voor iedere keeper, jongen of meisje vanaf 7 jaar die een hartstikke goede keeper wil worden.

Keepen is het leukste wat er bestaat:

Keepen is natuurlijk het leukste wat er bestaat en het wordt alleen nog maar leuker wanneer jij er ook steeds beter in wordt. Door met heel veel leuke oefeningen de verschillende keeperstechnieken goed aan te leren zul je merken dat je er steeds meer plezier in gaat krijgen. Onze trainers geven je tips en helpen je graag verder om de dingen die je lastig vind een stuk makkelijker te maken.Wij coachen in positieve zin de uitvoering, leggen het stil om aan te geven dat iets goed gaat i.p.v. stil te leggen en te benadrukken wat fout gaat. Dit is voor velen in de sport een moeilijk gegeven. Het is immers veel makkelijker om foute dingen te herkennen dan de juiste dingen.  Durf jij de uitdaging aan te nemen? schrijf je dan bij ons in voor een mega leuke cursus keepersvaardigheden.

Keepersschool druten 1

De keepersopleiding:

Door onze  jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan als keeper en/of keeperstrainer in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal (Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem), garanderen wij een keepersopleiding, waar iedere keeper zichzelf kan uitdagen en verbeteren. De opleiding bestaat uit het verbeteren van de algehele lichamelijke en technische vaardigheden welke van een keeper worden vereist als ook de mentale weerbaarheid en een bepaalde flair/uitstraling.  Wij trainen in kleine groepen waardoor er veel aandacht is voor elke keeper! De groepsindeling wordt gedaan aan de hand van het leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt, de ervaring en de belevingswereld van de betreffende jeugdkeeper. Aan het eind van iedere sessie van 10 trainingen krijgt elke keeper een mooi rapport van de vorderingen die hij/zij heeft gemaakt en volgt er een adviesgesprek samen met zijn/haar keeperstrainer. Natuurlijk zijn de ouders hierbij van harte welkom. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen zo goed als gelijkwaardig is.