Keepersschool Bemmel

Bij de leukste keepersschool van Nederland in Lingewaard trainen al sinds 2010 wekelijks veel keepers met elkaar om een goede keeper te worden. Tijdens de keeperstrainingen wordt er telkens weer op ballen gedoken, naar de bovenhoek gezweefd, hoge en lage voorzetten verwerkt, één tegen één duels uitgevochten, aangeleerd hoe je een schot op doel moet verwerken en wordt er aan je traptechniek gesleutelt. Want trainen is natuurlijk herhalen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, ook de mentale veerkracht (zodat je bijvoorbeeld na een een tegendoelpunt direct weer een super redding kunt verrichten). Na afloop van elke keeperstraining neem je samen met je keeperstrainer nog even door wat je hebt geoefend en krijg je nog wat tips mee naar huis. 

Alle keepers van 7 t/m 14 jaar kunnen zich opgeven voor een gegarandeerd super leuke keeperscursus op onze keeperschool in Bemmel, zodat je vast en zeker een mega ster op het voetbalveld zult gaan worden! (Keepers vanaf 15 jaar trainen op onze locatie in Zetten.) 

Keeperstrainers:

Onze Keepersaction keeperstrainers zullen gegarandeerd alles in het werk stellen om jou heel veel te gaan leren. Hun enthousiasme en vakkennis zorgen ervoor dat je het keepen nog leuker zult gaan vinden. Zij weten hoe het is om een goede keeper te zijn, weten precies waar ze op moeten letten om jou heel goed te kunnen trainen zodat jij  die fantastische reddingen kunt maken en hierdoor samen met jouw team zelfs wel kampioen gaat worden.

Indeling keeperschool:

Keepersaction vindt het belangrijk dat jij het mega naar je zin hebt op onze keeperschool en heel veel kunt leren. Hierbij houden wij rekening met je instelling, jouw natuurlijke aanleg, je leervermogen en wat je wilt bereiken. We proberen telkens weer de  groepen zo in te delen dat je kwaliteiten en wat je leuk vindt, aansluiten bij de rest van de groep. Ook daarom wordt er op de openingsdag een aantal zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat je persoonlijke belastbaarheid is. Hiermee kunnen wij de groepen dan nog beter indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier prikkelen en helpen. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

Een cursus keepersvaardigheden bestaat uit 10 keeperstrainingen van minimaal 75 minuten en je krijgt bij inschrijving van de volle 10 lessen een paar professionele keepershandschoenen (Ter waarde van minimaal €39,95.) helemaal GRATIS. Ook krijg je na afloop van de cursus een mooi rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies van jouw keeperstrainer mee naar huis.