Keepersschool Bemmel

Bij de leukste keepersschool van Nederland in Lingewaard trainen al sinds 2010 wekelijks veel keepers met elkaar om een goede keeper te worden.

Tijdens de keeperstrainingen op onze keepersschool voor keepers van 7 t/m 15 jaar (Oudere keepers kunnen op onze keepersschool in Zetten terecht.) wordt er telkens weer op ballen gedoken, naar de bovenhoek gezweefd, hoge en lage voorzetten verwerkt, één tegen één duels uitgevochten, aangeleerd hoe je een schot op doel moet verwerken en wordt er aan je traptechniek gesleuteld. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, ook de mentale veerkracht, zodat je na een een tegendoelpunt niet in de put gaat zitten en direct daarna weer een super redding kunt verrichten.

Hartstikke leuk: 

Trainen is natuurlijk het leukst wanneer je merkt dat je steeds een beetje beter wordt en nog gemakkelijker gaat keepen en daardoor veel complimenten krijgt. Daarom bespreek je na afloop van elke keeperstraining samen met je keeperstrainer nog even wat fantastisch ging en waar je nog wat in kunt verbeteren. Natuurlijk krijg je hiervoor van je trainer nog wat tips mee naar huis. Hoe gaaf is dat!  

Keepersaction staat bekend om zijn leuke en professionele opleidingsmethode waardoor jij gegarandeerd een (nog) betere keeper wordt.

Na elke training praten de keeperstrainers met elkaar nog wat na en bespreken zij wat er geoefend en aangeleerd is en wat er nog verbeterd zou kunnen worden. Ook houden ze scherp in de gaten of jij nog wel in de juiste groep zit en of je hier nog veel kunt (bij)leren. Hierbij houden wij rekening met je instelling, jouw natuurlijke aanleg, je leervermogen en wat je wilt bereiken. We proberen de groepen met maximaal 6 keepers, zo in te delen dat je kwaliteiten en wat je leuk vindt, aansluiten bij de rest van de groep. Op de eerste trainingsdag worden er een aantal vaardigheidstesten afgenomen en zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Met deze uitkomsten kunnen wij de groepen dan nog beter indelen. Aanvragen voor samen indelen kunnen worden gehonoreerd, mits het verschil in leeftijd én niveau van keepen gelijkwaardig is.

Een cursus keepersvaardigheden bestaat uit 11 avonden van minimaal 75 minuten en je krijgt bij inschrijving en deelname van de volledige cursus een paar professionele keepershandschoenen (Ter waarde van minimaal €39,95.) helemaal GRATIS. Ook krijg je na afloop van de cursus een mooi rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies van jouw keeperstrainer mee naar huis. 

Je talent brengt je aan de start, jouw instelling brengt je naar je doel!