Keepersschool Bemmel

Bij de leukste keepersschool van Nederland in Lingewaard trainen al sinds 2010 wekelijks veel jonge keepers vanaf 7 jaar om hun droom of ambitie waar te maken. Onder leiding van gepassioneerde, super vriendelijke en gecertificeerde keeperstrainers (Lees HIER meer over onze trainers.) worden er op ballen gedoken, naar de bovenhoek gezweefd, hoge en lage voorzetten verwerkt, één tegen één duels uitgevochten, aangeleerd hoe je een schot op doel goed kan verwerken en wordt er aan je traptechniek gewerkt. Want trainen is natuurlijk herhalen totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Natuurlijk komt ook het voetenwerk, coördinatie, loopscholing en sprongkracht ruimschoots aan bod en niet onbelangrijk voor een keeper, ook de mentale weerbaarheid. Na afloop van elke training/les neem je samen met je trainer  nog even door wat je hebt geoefend en krijg je nog wat tips mee naar huis. 

Op onze keepersschool bij SC Bemmel krijg je een complete keepersopleiding en dat je dus een nog betere keeper zult gaan worden is 100% zeker!

Indeling: 

Op de openingsdag worden er een aantal zaken van je gemeten, zoals bijvoorbeeld je gewicht, lengte, vochtpercentage en je spiermassa. Met deze gegevens berekenen wij wanneer jij in je groeispurt beland en wat jouw lichamelijke mogelijkheden zijn. Ook houden wij natuurlijk rekening met je leeftijd en met jouw talenten en je specifieke wensen. Met deze gegevens kunnen wij de groepen dan goed indelen en kunnen onze keeperstrainers jou op de juiste manier uitdagen. Meer uitleg vindt je HIER

Je krijgt vanzelfsprekend na afloop van de cursus een mooi rapport van al jouw vorderingen en een persoonlijk advies mee naar huis.

De trainingsavond voor de najaarscursus is op vrijdagavond van 18:30 tot 20:00 uur (aanwezig 18:15 uur).  Adres:  SC Bemmel,Ressensestraat 30-b, Ressen Telefoon (0481) 46 21 03 

  • Alle trainingsdata vindt je HIER
  • De kosten voor deelname kun je HIER vinden

 

Aanmelden