Keepersschool Zetten verwelkomt regionale voetbalverenigingen

 

De Keepersaction keepersschool in Zetten is al jarenlang de locatie waar wij ook onze jaarlijkse keepersdag organiseren. Wij zijn alweer 10 jaar te gast bij s.v. Excelsior Zetten met onze keepersopleiding en natuurlijk zijn wij daar hartstikke trots op! Elke zondag trainen hier vele talentvolle jongens en meisjes van de vele verschillende voetbalclubs uit de regio. We geven hier twee keer per voetbalseizoen, op de zondagochtend in het voor- en najaar van 09:30 tot 10:45 uur, les in  de basistechniek voor keepers, door middel van de cursus keepersvaardigheden. Daarnaast kun je hier ook onze Elite keepersschool vinden. De jongens en meiden van deze Elite opleiding trainen het gehele jaar, week in, week uit, elke zondag twee uur lang van 11:00 tot 13:00 uur erg hard, samen met hun keeperstrainer, om telkens weer hun grenzen van hun mogelijkheden te gaan verleggen en daarmee een volgende stap te kunnen zetten om hun persoonlijke doelstelling te gaan bereiken.

Wij realiseren ons terdege dat wij ook hiermee de medewerking en toestemming nodig hebben van alle regionale voetbalclubs en natuurlijk nodigen wij jullie als vertegenwoordiger of trainer/opleider dan ook van harte uit om kennis met onze manier van opleiden te komen maken. Het is zeker niet onze bedoeling om als keepersschool concurrent van de voetbalclubs te zijn, maar juist een mooie aanvulling te zijn.

Wanneer wij jullie interesse hebben gewekt dan zijn jullie van harte welkom op onze keepersschool in Zetten (direct aan de A15) om een keer te komen kijken op één van onze trainingsdagen en mee te lopen met de keepers van de verschillende leeftijdsgroepen. Tijdens het observeren van de verrichtingen van onze keeperstrainers op onze keepersschool kunt u wellicht een mooie indruk krijgen van de wijze waarop wij lesgeven op de Keepersaction keepersschool in Zetten en hoe wij de kinderen van jullie voetbalvereniging aansturen en begeleiden.

Lijkt dit je zinvol? Stuur ons dan een email  via het contactformulier en wij nemen dan contact met je op om een afspraak te maken.

 

 Wij zijn er trots op dat keepers van deze mooie regionale voetbalclubs deelnemen aan de keepersopleiding van onze keepersschool in Zetten.

S.D.O.O.RKPSCORIONSC GROESSEN - ARNHEMSE BOYS - BEUNINGSE BOYS - DTS '35 - S.V. EXCELSIOR ZETTENELDENIA

FC LIENDENGVVV - DOVO - SC WOEZIKDVOLDE BATAVEN - SKV WAGENINGEN - BLAUW GEEL 55  

SV NIJMEGENV.V. WEURTSPERO - V.V. KESTERENV.V NUNSPEET - V.V. TRICHT - S.V. TOP - RKTVC  

 

 

Wij bedanken deze voetbalverenigingen voor hun vertrouwen in onze keepersopleiding in Zetten!

Keepersaction keeper