De beste keepersschool in Friesland
Keepersopleidingl Heerenveen
Shadow

Onze Keepersschool in Heerenveen: 

Als jeugdkeeper zijn er gelukkig inmiddels talloze keepersscholen om uit te kiezen, maar waarom zou je voor de Keepersaction keepersschool in Heerenveen kiezen? Ontdek de voordelen die onze keepersschool biedt en waarom juist de fanatieke en leergierige jeugdkeepers voor ons kiezen!

Kleinschalige keepersschool met een unieke locatie

Onze kleinschalige clubonafhankelijke keepersschool in Heerenveen is al meer dan 10 jaar gevestigd op het prachtige Skoatterwâld, naast het Abe Lenstra Stadion.  Deze unieke locatie staat garant voor een inspirerende voetbalervaring.

Professionele Keeperstrainers met Ervaring

De school wordt geleid door Thomas HoekstraOnze keeperstrainers hebben ontzettend veel ervaring. De school wordt geleid door Thomas Hoekstra, een voormalige keeper van SC Heerenveen en SC Cambuur. Ook zijn assistenten hebben een achtergrond als keeper op een hoog niveau. Dit betekent dat je bij ons kunt leren van trainers met echte expertise en kennis van het spel.

Gastvrije en persoonlijke omgeving: Plezier en Ontwikkeling Hand in Hand

Bij Keepersaction in Heerenveen staat jouw ontwikkeling als keeper centraal. Wij bieden een gastvrije en persoonlijke omgeving waarin je je op je gemak voelt en het beste uit jezelf kunt halen. Onze trainers coachen en helpen op een deskundige en positieve wijze met doelgerichte en speciaal op jou gerichte oefenstof, waardoor je met veel enthousiasme en motivatie kunt trainen en heel veel kunt leren.

Ontmoet Nieuwe Keepervrienden en Krijg Kansen voor Scouting

Bij ons trainen erg goede jeugdkeepers uit heel Friesland. Naast het verbeteren van je skills, krijg je ook de kans om nieuwe keepervrienden te ontmoeten en ervaringen te delen. Vele jeugdkeepers van onze keepersschool zijn in de loop der jaren gescout door verschillende profclubs, waaronder SC Heerenveen, SC Cambuur, FC Zwolle, NEC, Vitesse, De Graafschap, Go Ahead Eagles, Feyenoord, FC Utrecht en FC Groningen. Bij Keepersaction bieden we je de mogelijkheid om je talent te laten zien en wie weet welke deuren er voor jou geopend kunnen worden! Ons advies: Richt je niet enkel op één profclub maar sta open voor alle clubs die jou de kans bieden om je droom waar te maken.

Ontdek het Complete Cursuspakket bij Keepersaction in Heerenveen!

Onze cursus keepersvaardigheden bestaat uit 10 trainingen. Als je je inschrijft voor alle 10 de trainingen, ontvang je zelfs een paar supertoffe keepershandschoenen als cadeau! Wil jij ook de beste keeper worden op jouw positie? Meld je dan nu aan bij Keepersaction in Heerenveen en ontdek zelf waarom onze keepersschool de juiste keuze is voor jouw ontwikkeling en plezier in het keepen!

Recencies Keepersschool Heerenveen
Rated 5 out of 5
21 juni 2023

Met recht de leukste keepersschool van Nederland!

Onze zoon traint al vanaf 2019 met veel plezier en inzet bij Keepersaction. Fijne kundige trainers met oog voor alle leerlingen. Afwisselende en uitdagende trainingen en trainingsmaterialen.

Fijn om lid te zijn van deze Keepersaction-familie!

Sara Vergunst
Rated 5 out of 5
19 juni 2023

Super gemotiveerde trainers die op niveau de keepers to be motiveren om te verbeteren. Mooie trainingsmaterialen en goede locatie!

Onze zoon van 8 gaat in het najaar opnieuw training volgen, het is erg goed bevallen.

Eveline Vogel
Rated 5 out of 5
13 juni 2023

Prachtige training en top trainers, die op een leuke en gedisciplineerde manier alle categorien met mooi oefeningen het keepersvak leren. Iedere (voetbal)trainers zou eens moeten komen kijken hoe naar de aanpak van deze trainingen!

Stephan Ottenhoff

De eerstvolgende keeperstraining is op:

08 okt
8 okt 23
Heerenveen

Keepersaction is er voor alle kinderen van 7 tot en met 17 jaar die gemotiveerd zijn om hun keepers skills te verbeteren of aan te willen leren.

De trainingstijd voor onze cursus keepersvaardigheden is op de zondagochtend van 10.30 tot 11.45 uur. Adres: Nassaulaan 21, Heerenveen

Schrijf je recencie

Wat interessante links: Sportstad Heerenveen – SC Heerenveen–  Thialf