Keepersaction

3
Keeperstrainer
  Keepersaction.......pure passie
 

 

Drie daagse

Via deze weg wilde ik u toch nog even laten weten dat mijn zoon, Luuk , ruim een week na dato nog steeds helemaal enthousiast is over zijn keepers 3-daagse die hij in de meivakantie gevolgd heeft. Hij vertelt verhalen, momenten, tips en trucs en heeft al zeker 3 x tegen me gezegd met stralende ogen:" ze behandelen je als echt profs daar mam, je kreeg zelfs een eitje bij de lunch!"
Hartelijk dank voor deze mooie sportieve dagen en de super goede organisatie!

3 dagen intensief maar lekker getraind, nu lekker uitrusten. Dank jullie wel trainers. Het was weer gezellig - Nevin

Een geweldige keepers 3 daagse gehad! Erg genoten de keepers waren klasse!! – Roy

Driedaagse Heerenveen:

26-10-2017: Thijs was erg blij met zijn uitverkiezing van talent. Dit heeft hem weer een flinke boost gegeven in zijn zelfvertrouwen. Hij heeft de hele avond en nacht met de beker rond gelopen. Nogmaals veel dank hiervoor en de goede organisatie! - Luc

Heino

Roan heeft het enorm naar zijn zin gehad. Met heel veel plezier getraind. In de vrije uren vond hij het leuk om te zwemmen, poulen en naar de disco te gaan. Het stadion vond hij luxe. Groot (bubbel) bad in de kleedkamer, groter fanshop etc... Hij heeft zijn ogen uitgekeken. Wij als ouders waren heel nieuwsgierig hoe hij het vond. Voor hem de 1e keer en hij heeft er enorm naar toegeleefd. Eerste opmerking was dan ook volgend jaar weer. Trainer/begeleiders hartelijk dank dat jullie de jongens en meiden een onvergetelijke week hebben bezorgd. Ze hebben weer veel geleerd en beleeft.

Wat hebben de jongens een plezier gehad en veel geleerd elke dag een vol programma 2X 2 uur trainen enz enz, net als echte profs.
Dit alles onder een fantastische team van Keepersaction.
Op het prachtige sportcomplex van v.v. Heino en summercamp Heino.
Allemaal bedankt namens onze Mark.

Zondag 14 augustus 19.00. Na een hele dag stuiteren is het eindelijk zover: keeperskamp! Op de oprit worden we opgevangen door trainer Robin. Even later neemt collega Richard ons mee naar het keepershuis. Hier staat grote neef Jelmar al op ons te wachten. Na het bedden opmaken is het voor ons ouders tijd om te vertrekken. En dat is best even lastig. Voor ons dan . Nog nooit eerder was ons mannetje zo lang van huis. Sterker nog, nog nooit was hij langer dan een nacht van huis. De mannen gaan de zaal in en wij rijden in stilte naar huis. En die stilte duurt voort. De mannen hebben het zo druk dat er geen tijd is ons te missen. Een keer heb ik heel kort telefonisch contact. Na drie seconden moet ik wijken voor de disco en vrienden. Op donderdag kan ik het niet laten en rijd ik stiekem naar Heino. Twee uur lang sta ik te genieten langs de lijn. Genieten van het harde werken, de fijne sfeer en de positieve coaching. Maar bovenal van een mannetje dat helemaal zichzelf kan zijn binnen de groep. Blij rijd ik terug naar huis. Blij en trots. Vrijdagmiddag is het dan eindelijk tijd om hem weer op te halen. Maar niet voordat we nog een keer hebben gezien wat ze allemaal geleerd hebben. Bij het afscheid van de trainers zien we nog een keer hoe Ymre zich deze week thuis heeft gevoeld. Dank je wel Jan, Hetty, Robin, Richard, Peter en Denise!

Stijn vind deze keeperskampen altijd super leuk!
Hij is nu al een paar keer met veel plezier naar Heino geweest.

Er is telkens veel plezier in de groep en toch wordt er hard gewerkt en goed getraind. Een leuke voorbereiding voor het nieuwe seizoen.

 

Daan is dit jaar voor de 4de keer naar keeperskamp in Heino geweest. Hij vindt het altijd geweldig en leert altijd weer nieuwe dingen. Na het harde trainen is er altijd weer tijd om plezier met elkaar te maken.

 

 


Oostenrijk

Het was een schitterende week en ook wij als ouders hebben geweldig genoten. Jan en Hetty wat een top organisatie. Echt een pluim waard en een team waar je kinderen aan toe vertrouwd.

Bedankt voor de goede zorgen en de trainingen. Nieck heeft zoveel verhalen. Ook bedankt voor de extra aandacht de eerste nachten echt top!

Namens Yarno : het was een geweldig kamp;veel geleerd,keihard getraind,maar ook enorm veel plezier gehad! Bedankt en......tot volgend jaar!!!

Ook namens Anne, heel erg bedankt voor de leuke week in Oostenrijk!!...! het was geweldig en hij wil volgend jaar wel weer! Mooie foto's !

Hetty en alle trainers en verzorgers bedankt voor de leuke en leerzame week die jullie Melvin hebben bezorgd!!!!

Het was een geweldige week. Veel geleerd, hard gewerkt, veel gezweet. Hartelijk bedankt

Jullie zijn geweldige mensen!! Stijn heeft genoten, veel geleerd, is een stuk wijzer geworden en zijn zelfvertrouwen is ook weer gegroeid. En.... Die ' kleine' van is volgend jaar zeker weer van de partij.
Dank voor alles.

Anne heeft weer een prachtig keeperskamp in Oostenrijk achter de rug, wat een geweldige ervaring voor die jongens en meiden!

Trainingsweek in Oostenrijk zit er helaas op... Wat een team, wat een sfeer, wat een ervaring. #éénteamééntaak

Simeon had a fantastic time and for sure he already wants to be back next year! Thanks to all for this great experience!

Ook wij willen iedereen die hieraan heeft meegewerkt bedanken. Mark heeft een topweek gehad. Super georganiseerd. Bedankt Gerrit-Jan en Alinda en natuurlijk Mark

Onze Mike is mee naar Oostenrijk geweest en heel er heel veel geleerd en het was ook super gezellig!


 
   

Keepersaction

Tel: 06-15201000

info@keepersaction.nl

Neem ook eens een kijkje in onze Keepersactionshop

>>>>Klik HIER

KvK  : 09212927
BTW : NL072391406B01
Bank : NL33RABO0155241850

Sitemap

Disclaimer

Officieel dealer van Patrick Teamsport

Keepersaction deelnemers krijgen 20% korting op de catalogusprijs ( Klik aan)

Lees onze voorwaarden

 

Vind ons op       Google+

 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden