Keepersaction

  + + + Nog maar enkele plaatsen beschikbaar + + +  VOL is echt VOL! + + +

Een Droomreis voor elke keeper

Voor het 4e jaar op rij organiseren wij van vrijdag 20 t/m donderdag 26 juli 2018  (Een week na de WK) een 7 daagse super luxe trainingsstage in Brixen im Thale (Oostenrijk) voor alle keepers vanaf 11 jaar. Wij verblijven op 800 mtr boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving.

Vertrek op Vrijdag  - 22:00 uur uit Arnhem (Gelredome)Terugreis is op donderdag met een verwachte aankomsttijd rond 24:00 uur in Arnhem.  

 

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionWij logeren in 'n Nederlands Feriënhaus bij Tonny en Carolien de Man (ZOOVER beoordeling 9,4). Zoals elk jaar zullen zij ook deze keer jou weer ontzettend verwennen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Uiteraard staat de Wereldberoemde Wiener schnitzel ook deze keer weer op het menu.

                         

We reizen met elkaar in de LOOK Tours super luxe comfortabele Keepersaction spelersbus waarin alle gemakken zijn voorzien en waar je tijdens de prachtige reis heerlijk van kunt genieten. Uiteraard is er voldoende drinken, eten en gezelligheid aan boord

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeepersaction spelersbus

 

 Zoals je mogelijk wel weet houden erg veel topclubs in Oostenrijk hun trainingskamp in voorbereiding op het nieuwe seizoen vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil alle keepers de unieke mogelijkheid aanbieden om te profiteren van de vele voordelen welke keepers hebben van een week trainen en leven als een prof in werkelijk ideale omstandigheden.

 

 

We trainen op een schitterende locatie waar o.a. ook Borussia Dortmund en Engelse profclubs haar trainingskamp houden.

 

Werking & effect van hoogtetraining: Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid -  verbeterde stofwisseling enz..enz.. .Investeer in jezelf en maak een superfitte start in het nieuwe seizoen en neem een grote voorsprong op je directe concurrent in je strijd om die ene basisplek!

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | Keepersaction


Wil jij ook deze droomreis meemaken en leven en trainen als een profkeeper, geen standaard keeperskamp maar echt een  keepers trainingsstage wat heel speciaal is. Gezellig samen met een top keeperstrainers- en begeleidingsstaf en met behulp van de allernieuwste apparatuur trainen op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse, voetbaltechniek, duiken, zweven, uittrappen en alle andere keepersvaardigheden, zodat je super fit, technisch bijgeschoold en vol vertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kunt beginnen? Uiteraard gaan we ook een aantal testen afnemen zodat jij precies weet hoe goed jij ervoor staat na afloop van deze trainingsstage.

Kom mee met Keepersaction naar Oostenrijk en ervaar de geweldige onderlinge sfeer en de super toffe en zeer uitdagende en soms best zware trainingen.

Keeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | KeepersactionKeeperskamp in Oostenrijk | Keepersaction

 

Naast het professionele trainingsprogramma staat de "Dark Challenge" een MEGA avond spektakel tussen de Oostenrijkse Alpen op het programma. Ook gaan we met elkaar, hoog in de Alpen, naar een traditionele Almhut, een prachtig nieuw aangelegd klim-en klauterparcours in Westendorf afleggen met vele spannende hindernissen en nog veel en veel meer hartstikke leuke dingen doen...

 

(Afgelopen jaar waren we o.a. op bezoek bij Bayern Munchen en met een kabelbaan naar een top restaurant, waar wij heerlijk met elkaar gegeten hebben en tijdens een regenachtige dag zijn we met de Oostenrijkse trein afgereisd naar een subtropisch zwembad, waar wij een super leuke middag hebben beleefd.)

 

Natuurlijk gaan wij ook met elkaar heerlijk ontbijten, lunchen en dineren, is er beddengoed en op elke kamer een heerlijke douche en/of ligbad.

 

Voor de ouders die ook af willen reizen en genieten van het prachtige Oostenrijk zijn er  in de directe omgeving verschillende gezellige en betaalbare overnachtingsmogelijkheden (campings / gastezimmer etc..). Tonny en Carolien (Ferienhaus am Brixenbachl) kennen alle plaatselijke mogelijkheden en willen u graag helpen een prachtig plekje te vinden! Natuurlijk is meereizen (beperkt aantal plaatsen) met de spelersbus ook een mogelijkheid!

Klik hier voor een kijkje in Brixen im Thale

            Keepersaction  Tel: 06-15201000  
 
Vertrek vanaf Gelredome | Keepersaction Keeperskamp in Brixen im Thale | Keepersaction
 
    Deze website is auteursrechtelijk beschermd.  Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                  © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden