Keepersaction

 
Keeperskamp in Heino
Keepersaction............voor jongens en meisjes  van 6 t/m 20 jaar........ Sluit je bij ons aan en je wordt gegarandeerd een nog betere keeper!. . . . . .

Zondags na aankomst trappen we af door met elkaar in de sporthal een partijtje te gaan zaalvoetballen, neem dus je zaalschoenen mee!  Nadat we elkaar hebben leren kennen gaan we heerlijk slapen in ons eigen keepershuis. Natuurlijk de jongens gescheiden van de meisjes, om de volgende ochtend fris aan het ontbijt te beginnen en daarna te gaan beginnen met de keeperstrainingen. De gehele week trainen wij op het, op loopafstand  gelegen prachtige kunstgrasveld of "gewone" grasveld van v.v. Heino.

We starten elke dag om uiterlijk 10:00 uur met de veldtraining en tussen de middag van 12:00 tot 14:00 gaan we met z'n allen genieten van een heerlijke lunch op het Summercamp en praten wij met elkaar over alle geweldige dingen die je hebt beleefd, kun je nog even naar het winkeltje op het park, om daarna van 14:00 tot 16:00 uur weer volop aan de slag te gaan met heel veel keepers handelingen.

 

Wanneer je dan na afloop van deze fantastische week weer thuis bent dan weten wij zeker dat je nog weken daarna vele verhalen over al je belevenissen zult vertellen en je gegarandeerd een (nog) betere keeper bent geworden en je zelfvertrouwen enorm is toegenomen. (Op je club zullen ze verbaasd zijn wat voor goede keeper je bent geworden in je vakantie en al je trainingswerk enorm waarderen!)

 

Hak je de knoop door en ga je een week vol in jezelf investeren en een Mega toffe week te hebben? Dan kun je er voor kiezen om gezellig met je keepersvrienden te blijven overnachten op het Summercamp en een super vet avondprogramma te beleven, of elke dag na het trainen naar huis te gaan om toch liever in je eigen bed te slapen omdat je voor de avonden al andere afspraken hebt gemaakt.

 

Kies je voor het volledige programma dan verblijf je samen met de begeleiders in jouw eigen keepershuis met 6-persoons slaapkamers, een woonkamer, douches en toiletten. Koken en afwassen doen we natuurlijk niet zelf: Er is een super gezellig restaurant waar 3x per dag een afwisselend buffet klaar staat, waarvan je net zoveel kunt eten als je op kunt. 

 

 

 

 

 

 

          
 
    Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden