Keepersschool Heerenveen
  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland

 

Herfstvakantieweek 

 

(Samen met Warner Hahn op de foto)

Meld je nu aan voor een schitterende keepers driedaagse op het kunstgrasveld van SC Heerenveen. Wil jij ook veel keepersvaardigheden leren en ontdekt worden door de scouts en kans maken om op de foto te gaan met de topkeepers van SC Heerenveen

In de schaduw van het Abe Lenstra stadion, op het prachtige sportcomplex van V.V. Heerenveen gaan we drie dagen lang d.m.v. een geweldige programma, jou heel veel nieuwe technieken leren en erg veel plezier te laten beleven in het keepen! 

 

Sportpark Skoatterwald is ook het trainingscomplex van sc Heerenveen en de Voetbalacademie van SC Heerenveen. Het is ook voor alle SC Heerenveen teams het wedstrijdcomplex.Heerlijk trainen op: ver te kunnen duiken en zweven,  'n 1 tegen 1 duel te kunnen uitvechten, de voorzetten net op tijd voor de inkomende speler(s) wegplukken, een steekbal precies op tijd onderscheppen, een penalty stoppen, een fantastische trap op "de stropdas" kunnen geven. Door spelinzicht en coaching de NUL weten te houden......Onze keeperstrainers staan te trappelen van ongeduld om samen met jou hiermee aan de slag te gaan!

De keepers driedaagse is een dagprogramma voor jongens en meiden van 7 t/m 16 jaar. Drie dagen lang  van 's morgens 10.00 uur tot 's middags 16:00 uur zijn we bezig om jou d.m.v. een geweldige programma heel veel te leren en erg veel plezier te geven in het keepen! De keepers 3 daagse is een super spektakel waarbij het jou als keeper aan niets ontbreekt .

 
Prijs voor deze geweldige ervaring is Euro 125,00 incl.

 

Top trainersstaf en begeleiding

Professionele trainingen

Soccer Darts
Super gave oefeningen
 Trainen op wedstrijdniveau
Trainen en meten van je traptechniek en sprintsnelheid
Een aandenken van al je prestaties
Een gratis vet cool keepershirt
Elke middag een heerlijke sportlunch
Gehele dag voldoende drinken & fruit
25% korting op onze keepershandschoenen

Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als dat jij bent, werk je in 'n kleine groep onder leiding van een super leuke en professionele trainer, met elkaar aan het verder versterken van jouw keepers kwaliteiten. 
           
 
     Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                ┬ę 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden