• Banner 2022 Oostenrijk 1

Keeperskamp-Oostenrijk

Ook komend jaar organiseren wij een 7 daagse super professioneel en luxe trainingsstage naar Tirol in het prachtige Oostenrijk. Dit exclusieve keeperskamp van Keepersaction is geschikt voor alle talentvolle keepers vanaf 11 jaar.  Wij trainen op 837 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen.

 

We zijn weer volledig volgeboekt voor 2023

(Plaatsen op de wachtlijst is wel mogelijk, elk jaar komen er helaas altijd wel enkele annuleringen)

 Vertrek:

Vertrek op Zondagochtend 23 juli 2023 om 07:00 uur met onze eigen super de luxe spelersbus vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op zaterdag 29 juli met een verwachte aankomsttijd rond 20:00 uur in Arnhem. 

Alles is geheel verzorgd vanaf het moment dat je bij vertrek in Arnhem in de Keepersaction spelersbus stapt tot het moment dat je na de terugreis weer in Arnhem uitstapt!

En natuurlijk krijg je van ons een leuk aandenken mee van deze fantastische reis!

Groepsfoto Keeperskamp Oostenrijk 2021
Op De Schouders In Oostenrijk
Keeperskamp bergloop
IMG 20210730 WA0022 1
3
4
5
6

Droomreis:

Wil jij deze droomreis ook meemaken en leven en trainen als een profkeeper? Het is beslist geen standaard Nederlands keeperskamp, maar een "heel speciale" trainingsweek voor de serieuze en gedreven keeper die zichzelf enkel het beste van het beste gunt. Wij trainen met behulp van de aller-nieuwste apparatuur op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse en techniek. Samen met onze keeperstrainers gaan we dan trainen op het vallen, duiken, zweven en alle andere keepersvaardigheden, zodat je in topvorm en met heel veel zelfvertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kan beginnen. 

Super mooie trainingslocatie en fantastisch verblijf:

kirchberg

We trainen op het schitterende voetbalcomplex van SC Kirchberg. Een super luxe accommodatie met een UEFA en FIFA gecertificeerd kunstgrasveld ("FIFA Recommended 2-Star Standard" wat behoort tot de nieuwste generatie kunstgras) welke o.a. is uitgerust met een sproei installatie. Het kunstgras wordt bewaterd tijdens de trainingen waardoor de bal sneller rolt en je gegarandeerd geen last hebt van schaafwonden. 

Meer informatie:

Wil je graag meer informatie over het fantastische keepershuis waar wij deze keer verblijven en andere informatie over deze professionele trainingsstage? klik dan op de knop "Meer informatie"

Werking & effect van hoogtetraining:

Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid - verbeterde stofwisseling enz..enz 

De prijs voor deze 7 daagse super luxe trainingsstage in Oostenrijk is € 689,00 - all-in 

We gaan o.a. ook op stadion bezoek bij Red bull Salzburg en naar Hangar 7 van Red Bull

Hangar 7

Bij inschrijving betaal je direct €172,75 (25% van de totaalsom) het restant van € 516,75 dient betaald te worden voor 1 juli 2023

Na ontvangst van de 25% aanbetaling is de inschrijving pas definitief en krijg je ook de bevestiging!

Spelersbus Look tours

Beoordelingen:

Wij hebben weer een zoon teruggekregen die de week van zijn leven heeft gehad. Keepen is echt zijn passie en het is leuk om te zien dat jullie die passie delen en hem elke keer nog enthousiaster maken. 

Onwijs bedankt namens Wouter en wij als ouders!!!!!

Lees meer>>>>>>

 

Hier kun jij je aanmelden

Veel gestelde vragen

Meer informatie