• Keeperskamp Oostenrijk 2021

Trainingsstage Oostenrijk - Keepershuis

Op een kwartiertje wandelen vanaf het voetbalstadion ligt ons keepershuis waar wij ons heerlijk kunnen ontspannen.

Het keepershuis is gunstig gelegen aan de zuidkant van de berg en heeft een adembenemend uitzicht over het mooie berglandschap. Het huis staat volledig tot onze beschikking waardoor privacy gewaarborgd is. Het oppervlak van deze accommodatie is 650 m2 en het heeft maar liefst 25 slaapkamers, 14 badkamers, een grote keuken voorzien van alle apparatuur en 2 woonkamers. Tevens heeft de woning een bioscoop met echte bioscoopstoelen, bar, poolbiljart en een sauna met relaxruimte. Heerlijk om na een actieve dag bij te komen en te ontspannen. Uiteraard is er ook een aparte kamer met massagetafel om eventuele blessures te kunnen behandelen.

Technische en medische staf en begeleiding:

Naast onze eigen Top koks bestaat de staf uit een loop- en coördinatietrainer, een zestal zeer ervaren keeperstrainers, een fysiotherapeut en een materiaalman.

We kunnen aan 40 keepers deze top keeperstrainingsstage aanbieden. Maar zoals elk jaar, zorg dat je je snel aanmeld want vol is echt vol.!   

 

 

 

 

Dit keeperskamp word mede mogelijk gemaakt door:

 

thijs food      
 

Appartementen Witte, Grijze en Lange Duinen

AMELAND

 
   

 

Heeft u ook interesse om dit keeperskamp te sponsoren? Alles is mogelijk, van klein tot groot!, vrijblijvende info > info@keepersaction.nl

 

Beoordelingen:

Wij hebben weer een zoon teruggekregen die de week van zijn leven heeft gehad. Keepen is echt zijn passie en het is leuk om te zien dat jullie die passie delen en hem elke keer nog enthousiaster maken. 

Onwijs bedankt namens Wouter en wij als ouders!!!!!

Lees meer>>>>>>