• Keeperskamp Oostenrijk 2021

Trainingsstage Oostenrijk - Keepershuis

Op een kwartiertje wandelen vanaf het voetbalstadion ligt ons keepershuis waar wij ons heerlijk kunnen ontspannen.

Het keepershuis is gunstig gelegen aan de zuidkant van de berg en heeft een adembenemend uitzicht over het mooie berglandschap. Het huis staat volledig tot onze beschikking waardoor privacy gewaarborgd is. Het oppervlak van deze accommodatie is 650 m2 en het heeft maar liefst 25 slaapkamers, 14 badkamers, een grote keuken voorzien van alle apparatuur en 2 woonkamers. Tevens heeft de woning een bioscoop met echte bioscoopstoelen, bar, poolbiljart en een sauna met relaxruimte. Heerlijk om na een actieve dag bij te komen en te ontspannen. Uiteraard is er ook een aparte kamer met massagetafel om eventuele blessures te kunnen behandelen.

Technische en medische staf en begeleiding:

Naast onze eigen Top koks bestaat de staf uit een loop- en coördinatietrainer, een zestal zeer ervaren keeperstrainers, een fysiotherapeut en een materiaalman.

We kunnen aan 35 keepers deze top keeperstrainingsstage aanbieden. Maar zoals elk jaar, zorg dat je je snel aanmeld want vol is echt vol.!


 

Dit keeperskamp word mede mogelijk gemaakt door:

thijs food    Heijden  
   
Tuinbedrijf gebroeders Kik VOF,  Sirjansland  

 

Heeft u ook interesse om dit keeperskamp te sponsoren? Alles is mogelijk, van klein tot groot!, vrijblijvende info > Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   

 

 

 

Enkele reacties van het keeperskamp in 2021

 

Flo te Elst

Wat was het ook voor Siem een gewéldige week. Toppers zijn jullie. Volgend jaar zeker weer, heb ik hier gehoord. Super hoor

❤️
 
Inge Bos
Lucas had het weer geweldig gehad! Bedankt voor de de goede zorgen
 
Arien Boekhoudt
Jullie erg bedankt voor het organiseren en goede zorgen. Gerben heeft genoten! Hij wil volgend jaar weer mee!
 
Patty Harmsen-knies
Luuk heeft een top week gehad. 🤩volgend jaar weer. Dankjewel voor de goeie zorgen.
 
Richard de Rouw
Iris heeft ook weer een topweek gehad! Bedankt voor alle goede zorgen, de trainingen en natuurlijk alle gezelligheid alle dagen!
 
Esther Augustinus
Lot heeft ook een mega gezellige leerzame week gehad. Iedereen van de staf bedankt hiervoor. Bedankt voor de goede zorgen, de gezelligheid, de trainingen en bedankt voor jullie geduld😉. Op naar volgend jaar 👍
 
Hiske Vogelzang-Hoekstra
Yurian heeft een geweldige week gehad!! Bedankt!!
 
Teun Zoethout

Kars heeft het super naar zijn zin gehad. Hij heeft de datum alvast voor komend jaar in de agenda gezet, en wil zich graag alvast opgeven.

Hier kun jij je aanmelden

Veel gestelde vragen