• Banner Keeperskamp Tirol 2021

Ook komend jaar, organiseren wij een 7 daagse super professioneel en luxe trainingsstage naar Tirol in het prachtige Oostenrijk. Dit exclusieve keeperskamp van Keepersaction is geschikt voor alle talentvolle keepers vanaf 11 jaar.  Wij trainen op 837 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen.

 

Vertrek:

Vertrek op Zondagochtend 25 juli om 07:00 uur met onze eigen super de luxe spelersbus vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op zaterdag 31 juli met een verwachte aankomsttijd rond 20:00 uur in Arnhem. 

Duiken Kars
Op De Schouders In Oostenrijk
Keepersvolley

Droomreis:

Wil jij deze droomreis ook meemaken en leven en trainen als een profkeeper? Het is beslist geen standaard Nederlands keeperskamp, maar een "heel speciale" trainingsweek voor de serieuze en gedreven keeper die zichzelf enkel het beste van het beste gunt. Wij trainen met behulp van de aller-nieuwste apparatuur op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse en techniek. Samen met onze keeperstrainers gaan we dan trainen op het vallen, duiken, zweven en alle andere keepersvaardigheden, zodat je in topvorm en met heel veel zelfvertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kan beginnen. 

Super mooie trainingslocatie en fantastisch verblijf:

kirchberg

We trainen op het schitterende voetbalcomplex van SC Kirchberg. Een super luxe accommodatie met een UEFA en FIFA gecertificeerd kunstgrasveld ("FIFA Recommended 2-Star Standard" wat behoort tot de nieuwste generatie kunstgras) welke o.a. is uitgerust met een sproei installatie. Het kunstgras wordt bewaterd tijdens de trainingen waardoor de bal sneller rolt en je gegarandeerd geen last hebt van schaafwonden. 

Meer informatie:

Wil je graag meer informatie over het fantastische keepershuis waar wij deze keer verblijven en andere informatie over deze professionele trainingsstage? klik dan op de knop "Meer informatie"

Werking & effect van hoogtetraining:

Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid - verbeterde stofwisseling enz..enz 

De prijs voor deze 7 daagse super luxe trainingsstage in Oostenrijk is € 649,00 - all-in 

Alles is geheel verzorgd vanaf het moment dat je bij vertrek in Arnhem in de Keepersaction spelersbus stapt tot het moment dat je na de terugreis weer in Arnhem uitstapt!

En natuurlijk krijg je van ons een leuk aandenken mee van deze fantastische reis!

Spelersbus Look tours

Hier kun jij je aanmelden

Veel gestelde vragen

Keepershuis 1

Meer informatie

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.