• Banner Oostenrijk

TRAININGSSTAGE IN OOSTENRIJK

 

Voor het 6e jaar op rij organiseren wij tijdens de zomervakantie een 7 daagse super luxe trainingsstage naar Brixen im Thale in het prachtige Oostenrijk. Dit exclusieve keeperskamp van Keepersaction in het prachtige Oostenrijk is geschikt voor alle jongens en meisjes keepers vanaf 12 jaar en ouder. Wij verblijven op 800 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen.

Wij hebben er deze keer voor gekozen om geen stadionbezoek te doen, maar daarvoor in de plaats zullen we een volle dag langer in Oostenrijk verblijven zonder dat we de prijs gaan verhogen. 

Vertrek:

Vertrek op Zondag 19 juli om 08:00 uur met onze eigen super de luxe spelersbus vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op zaterdag 25 juli met een verwachte aankomsttijd rond 00:00 uur in Arnhem. 

Artikel Oostenrijk Zwembad 2
Keeperstraining Oostenrijk
Stadion Bayern Munchen

Unieke mogelijkheid:

Zoals je mogelijk wel weet houden erg veel topclubs zoals Ajax en Feijenoord hun trainingskamp in Oostenrijk, in voorbereiding op het nieuwe seizoen, vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil een aantal keepers (maximaal 32) deze unieke mogelijkheid aanbieden om te profiteren van de vele voordelen die een week trainen en leven als een prof, in werkelijk ideale omstandigheden, oplevert.

Trainingslocatie:

Anders dan andere jaren is dat we niet op het trainingsveld van SV Brixen gaan trainen maar deze keer hebben gekozen om te gaan trainen op het schitterende voetbalcomplex van SC Kirchberg. Een super luxe accommodatie met een kunstgrasveld welke o.a. is uitgerust met een sproei installatie. Hoe lekker is dat wanneer het warm is en het veld wordt afgekoeld en wanneer het dan toch een keertje regent dan komen we niet tot over onze oren in de modder te zitten en blijft de bal prima rollen en bespeelbaar zodat we ook dan volop kunnen genieten van onze keeperstraining. We worden elke dag heen en weer terug gereden met onze Keepersaction spelersbus( net zoals de profclubs dat doen). En wanneer we daar met elkaar aankomen, staat alles netjes klaar zodat je, nadat je je hebt omgekleed in één van de luxe kleedkamers, direct kunt starten met een geweldige training. Uiteraard gaan we tussen de ochtend en middagtraining terug naar ons verblijf om daar gezellig met elkaar te genieten van een heerlijke lunch en wat uit te rusten.

 

MEER INFORMATIE >

Wij logeren in het Feriënhaus am Brixenbachl. Zoals elk jaar wordt jij ook deze keer weer door Tonny en Carolien de Man, fantastisch verzorgd. Uiteraard staat o.a. ook de Wereldberoemde Wiener schnitzel op het menu.
Score keeperskamp Oostenrijk

 

De prijs voor dit 7 daagse luxe keeperskamp in Oostenrijk is € 649,00 - all-in 

Alles is geheel verzorgd vanaf het moment dat je bij vertrek in Arnhem in de Keepersaction spelersbus stapt tot het moment dat je na de terugreis weer in Arnhem uitstapt!

Betalen:
U betaald ons bij aanmelding 25% van de totaalprijs zijnde: € 162,00 en wanneer het u goed uitkomt het restbedrag van € 487,00. Het volledige bedrag dient wel uiterlijk voor 1 juli te zijn voldaan. U kunt er dus zelf voor kiezen om gespreid, b.v. wekelijks of maandelijks een bedrag over te maken. 

Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten.

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.