• Keeperskamp In De Ardennen  1

 

Vanuit de jarenlange ervaring welke wij hebben opgedaan in de jeugdopleidingen van ondermeer Ajax, Vitesse en FC Utrecht en natuurlijk bij onze eigen keeperskampen in Oostenrijk en in Heino organiseren wij nu ook  voor de 2e keer deze zomerse trainingsstage in de Ardennen. Alles is volledig verzorgd van het moment dat je aankomt totdat je weer naar huis gaat! Beleef met ons keeperstraining en animatie op topniveau!

Belgie

 

  "Een fantastisch keeperskamp in België, midden in de Ardennen voor jongens en meisjes met fantastische trainers die precies weten wat jij leuk vindt.  Samen hard trainen en veel leren om een nog betere keeper of keepster te worden.( Scout PSV)"

 

 

 

Uitzicht Keeperskamp Ardennen
Zweven In De Ardennen
Groepje Keeperskamp Ardennen

Wanneer:

Wij vertrekken naar België met de Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 2 augustus om 16:00 uur vanaf het Gelredôme in Arnhem en wij gaan weer terug naar huis op vrijdag 7 augustus en zijn dan ± 17:30 uur weer terug in Arnhem. 

Keepers uit België regelen hun eigen vervoer. Zij worden zondagavond om 19:00 uur verwacht in Mont-des-Pins 100 - 6941 Durbuy (Bomal-sur-Ourthe). Vrijdagmiddag kunnen zij om 14:00 uur weer worden opgehaald.

Unieke ervaring:

Hoe leuk is het dat Belgische en Nederlandse keepers met elkaar ervaringen uitwisselen en de verschillen in het opleiden van jeugdkeepers leren kennen en daarvan weer gebruik te kunnen maken om het keepen nog leuker te maken en mede daardoor een nog betere keeper te worden. Een volle week lang heerlijk duiken, zweven naar de bovenhoek, een 1 tegen 1 duel aangaan. leren wanneer je moet uitkomen en wanneer je juist in je doel moet blijven, hoge ballen uit de lucht plukken, voorzetten goed verwerken en ga zo maar door. Dit internationale 7 daagse keeperskamp is een unieke mogelijkheid om je keepersvaardigheden sterk te verbeteren en mooie vriendschappen te sluiten. Immers, keepers vinden elkaar altijd en spreken dezelfde taal. Gun jezelf deze unieke kans en we garanderen dat je een fantastisch keeperskamp zult meemaken en gegarandeerd met een zak vol zelfvertrouwen het nieuwe voetbalseizoen zult ingaan.

Ouders:

Wij begrijpen dat het best spannend is wanneer je zonder je ouders een week op keeperskamp gaat. Hoewel je heel snel vrienden zult gaan maken willen we het je toch wat gemakkelijker maken. Je ouders zijn elke dag heel erg welkom om je even gedag te zeggen en te kijken hoe je aan het trainen bent. Ook kunnen ze een kijkje komen nemen in ons Keepershuis en zien waar je slaapt. De ardennen zijn werkelijk prachtig voor een weekje vakantie. er is ontzettend veel te zien en te beleven. (Kijk maar eens op deze website!) De afstand vanaf Antwerpen is prima te doen. Vanaf Utrecht is het 252 kilometer via de A2 en je rijdt er in een rustig tempo binnen 3 uur naar toe.  

 

MEER INFORMATIE >>>

Dennenheuvel beoordeling

De prijs voor dit mega leuke keeperskamp is € 498,00 of € 449,00 - All-inn. 

• Inclusief sportverzekering voor onze Belgische deelnemers

Omdat wij 10 jaar bestaan geven wij, wanneer u zich inschrijft voor 31 maart 2020, een feestelijke vroeg boekkorting van  € 100,00  p.p. op dit keeperskamp VOL = VOL!

Vanuit Nederland reizen we met onze eigen luxe spelersbus en onze Belgische deelnemers  komen met eigen vervoer.

Ons aanbod:

 • Overnachting in een super luxe vakantiehuis in een prachtig natuurreservaat
• Volpension met verse en met zorg bereide maaltijden
• Minimaal 2x 2u training per dag door ervaren en enthousiaste trainers
• Trainen met een ballenkanon, reactielights en de ProDeflect
• Loopscholing en coördinatietrainingen
• Trainen op het uittrappen en de terugspeelbal
• Verbeteren van je valtechniek
• Je skills verbeteren in een partijspel
• Inclusief sportverzekering voor Belgische deelnemers
• Geweldig animatieprogramma 
• Bubble soccer
• Gratis paar professionele keepershandschoenen t.w.v € 39,95
• 24/7 begeleiding door onze enthousiaste begeleiders

 

 

Reacties:

 Joris heeft weer een geweldig keeperskamp gehad! Dank allemaal!

Wat heeft Arthur veel geleerd, we zijn er volgend jaar zeker weer bij!

 

 

Hier kun jij je aanmelden

Betalen / Annuleren

Veel gestelde vragen

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.