• De Leukste Keepersschool Van Nederland
 • Keepersaction Keeperskampen

Meest gestelde vragen (FAQ)

 

 1. Mijn kind gaat alleen op kamp. Zijn er vaker kinderen die alleen gaan?
 2. Slapen jongens en meisjes gescheiden?
 3. Wat krijgen de keepers te eten op het keeperskamp?
 4. Is het mogelijk om (sport) kleding te wassen op het keeperskamp?
 5. Moeten de keepers scheenbeschermers dragen?
 6. Bij slecht weer?
 7. Hoe laat en waar moeten wij ons melden?
 8. De dagindeling?
 9. Wat vergeten om mee te nemen?
 10. Aansprakelijkheid bij blessures etc..
 11. Medicijngebruik

 Mocht uw vraag er niet bij staan, u kunt ons natuurlijk ook een email sturen en binnen 24 uur krijgt u van ons een antwoordt.

Bellen kan natuurlijk ook naar 06-15201000

 

Aanmelden

 

 

 

 


Alleen:

Ja er zijn altijd kinderen die alleen op keeperskamp willen gaan. De ervaring leert dat keepers elkaar aanvoelen en mede daardoor erg snel vriendschap met elkaar sluiten. Wij kijken bij de indeling van de kamer- en trainingsgroepen of er vriendjes/vriendinnetjes zijn met wie zij graag op een kamer willen slapen of samen mee willen trainen. Daarna worden de groepen ingedeeld op basis van leeftijd en niveau.


Slapen:

Ja, de jongens en meisjes slapen in aparte kamers en hebben hun eigen wasgelegenheid


Maaltijden:

Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan de keepers De maaltijden zijn op onze locaties en door topkoks dusdanig professioneel samengesteld dat deze verantwoordt, gevarieerd, volgens lokaal recept, gezond, erg lekker en voedzaam zijn. Ook ligt er elke dag vers fruit, wij wijzen onze keepers met nadruk op de voordelen van een goede voeding bij het beoefenen van sport. Met een dieet wordt uiteraard rekening gehouden. Voor de dagkampen, zonder overnachting is een lunch inbegrepen


  Wassen:

Op elk keeperskamp wordt minstens 1x per week de sportkleding gewassen. Naar behoefte is het altijd mogelijk om vaker te (sport)kleding te (laten) wassen


Scheenbeschermers:

Scheenbeschermers zijn door de KNVB verplicht gesteld tijdens wedstrijden. Bij het trainen op wedstrijdgerichte acties, verplicht ook Keepersaction het dragen van scheenbeschermers


Slecht weer:

Wij zijn in Nederland gewend aan een buitje regen en uit ervaring is gebleken dat juist keepers het bij nat weer hartstikke leuk vinden om te trainen. Lekker door de plassen glijden en bij het vallen kom je zacht neer. Mocht het zulk slecht weer zijn dat het niet verantwoord is om buiten te trainen (onweer, harde wind, te koud e.d.) dan zorgen wij voor een alternatief programma in de sporthal, zwembad etc....


  Melden:

Voor Oostenrijk:

Ongeveer 10 dagen voor vertrek wordt alle benodigde informatie en de dagindeling per email persoonlijk naar je toegestuurd.


Voor Heino:

Voor het slaapkamp wordt je op zondagavond om 19:00 uur verwacht bij de ingang/parkeerplaats van het Summercamp Heino, Schaarshoekweg 1 Wijhe. Daar staat één van onze trainers je op te wachten en je verder te begeleiden naar ons keepershuis. 

Voor het dagkamp wordt je op maandagochtend om 9:00 uur verwacht in het clubhuis van voetbalvereniging, Stationsweg 10 in Heino.

Op de woensdagmiddag vanaf 15:00 uur zijn je ouders of trainers , vrienden. enz hartelijk welkom om jou super fanatiek bezig te zien met de vele spectaculaire oefeningen.


Dagindeling:

 • 08:15 - opstaan
 • 08:30 - ontbijten, kamer opruimen
 • 10:00 - ochtend training
 • 12:00 - opfrissen, broodmaaltijd & verschillende activiteiten
 • 14:00 - middagtraining
 • 16:00 - opfrissen, lekker uitrusten, tafeltennissen enz.. enz..
 • 18:00 - avondeten
 • 19:00 avondprogramma (Top animatie zoals, Films, Bonte avond, Dart competitie, lol in het zwembad etc..)
 • 21:00 - 21:30 - De jongste keepers naar bed
 • 22.00 - 22.30 - De oudere keepers naar bed 

Iets vergeten:

Dat overkomt iedereen wel eens... tandpasta, petje tegen de zon, badslippers, enz..enz..Geen punt bij Keepersaction. Vertel het ons en wij doen er al het mogelijke voor, dat wat je vergeten bent dat wij dat voor je beschikbaar hebben. Behalve zakgeld.....


Aansprakelijkheid:

Iedere Nederlander is verplicht om een basis zorgverzekering af te sluiten, Deze eigen verzekering dekt b.v. ziekenhuis, huisarts en apotheekkosten. Mocht er onverhoopt een blessure ontstaan, dan zorgt Keepersaction ervoor dat de betrokkene ten alle tijden wordt begeleidt naar de juiste zorg.


 Medicijngebruik:

Bij inschrijving kunt u aangeven waarmee wij rekening dienen te houden, uiteraard is discretie hierbij gegarandeerd

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok