Zomerstage 2021

driedaagse keepersstage

 

10, 11 en 12 augustus bij Excelsior in Zetten

 

Ook dit jaar kun je, tijdens de zomervakantie, op onze keepersschool in Zetten je weer voorbereiden op de komende competitie.  Op 10, 11 en 12 augustus gaan we er weer lekker tegenaan met wennen aan de bal en je lichaam klaar zetten om straks lekker fit en vol energie een mooie start te kunnen maken om er een topseizoen van te gaan maken!

We gaan o.a. trainen op balvastheid, voetenwerk, positie spel, bal behandeling, spelhervattingen d.m.v. trappen en werpen, reactievermogen en nog veel meer! De training sluiten we af met een leuk spel.

 

Ook zullen we een Bubble Soccer competitie gaan spelen.  Een leerrijk spel waarbij het aan komt op slim een positie in te nemen en goed samenspel om tot een mooi resultaat te kunnen komen. Plezier staat voorop bij Bubble Soccer. Naast de normale spelregels die gelden op een voetbalveld zijn er dan ook geen bijzondere extra spelregels. Uiteraard wordt er door een scheidsrechter toezicht gehouden op de veiligheid en sportiviteit van alle deelnemers!

Iedereen kan zich opgeven voor deze super leuke en leerzame keeperstraining.  TIP: Het is ook een erg goede gelegenheid om te gaan beginnen met het keepen. (We hebben een beginnersklas, een bedreven klas en een gevorderdenklas)

Helaas hebben we in iedere maar een beperkt aantal plaatsen vrij, (iedere keeper krijgt veel persoonlijke aandacht), dus wie het eerst komt het eerst zeker is van een plaats!

TIP: Voor ouders die er even een korte break van willen maken, er zijn in de omgeving erg leuke dingen te doen. De steden Arnhem en Nijmegen zijn vlakbij en in de omgeving zijn vele bezienswaardigheden Een mooie gelegenheid dus voor een eventuele korte binnenlandse vakantie (midweek) in dit prachtige gebied met de vele erg mooie plekjes om te bezoeken. (klik aan)

Wat bieden wij:

 • Training in het verbeteren van je voetenwerk
 • Training in balvastheid
 • Training in lichaamsbeheersing
 • Werken met het ballenkanon
 • Training in je reactietijd verbeteren met ons reactienet
 • Training in het verbeteren van je positie in de goal
 • Breed advies om jezelf te kunnen verbeteren.
 • Bubble Soccer competitie 
 • Keepersbattle competitie
 • Indeling groepen op niveau
 • Training in verbeteren van je traptechniek met de smart ball

smart ball

Prijs voor deze leuke trainingsstage is:

€ 75,00 per persoon voor drie dagen

(incl. drinken en fruit)

 We trainen van 13:00 tot 16:00 uur. Aanwezig zijn ongeveer 15 minuten voor aanvang!

Ook heb je de mogelijkheid om keepershandschoenen voor het komende seizoen aan te schaffen tegen een mooie korting.

REKLAME HANDSCHOENENCracodile

Waar:

Voetbalvereniging Excelsior Zetten
Leigraafseweg 76671 MC Zetten ( Direct aan de A15 (Nijmegen - Tiel)

(Google maps:  locatie Excelsior Zetten)


 Voor meer informatie kunt u bellen met Jan Lücke, Tel: 06 - 15201000

Aanmelden!