• Oostenrijk

 

Je kunt het nu zelf meemaken hoe het is om als een profkeeper in het buitenland te trainen en verwend te worden.

 

Voor het 4e jaar op rij organiseren wij van vrijdag 20 t/m donderdag 26 juli 2018 een 7 daagse super luxe trainingsstage voor keepers in Brixen im Thale (Tirol).

Dit zeldzaam leuk en leerzaam keeperskamp van Keepersaction in Oostenrijk is geschikt voor alle jongens en meisjes keepers vanaf 12 jaar en ouder. Wij verblijven op 800 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen. 

Zoals je mogelijk wel weet houden veel Duitse, Engelse maar ook Nederlandse topclubs als voorbereiding op het nieuwe seizoen hun trainingskamp in Oostenrijk, vanwege de geweldige omstandigheden. Ook Keepersaction wil keepers deze unieke mogelijkheid gebruiken om te kunnen profiteren van de vele voordelen van dit land en een week samen met jullie te trainen en leven als een prof, in werkelijk ideale omstandigheden. Na dit keeperskamp in Brixen im Thale begint iedereen gegarandeerd in topvorm aan het nieuwe voetbalseizoen.

 

Ferienhaus

Ferienhaus

Wij logeren in het Feriënhaus am Brixenbachl (ZOOVER beoordeling 9,4). Zoals elk jaar wordt jij ook deze keer weer door Ton en Carolien fantastisch verzorgd. Uiteraard staat o.a. ook de Wereldberoemde Wiener schnitzel op het menu, zodat jij kunt kennismaken met de Oostenrijkse specialiteiten.
Busreis

Busreis

Wij reizen met elkaar in de luxe en comfortabele Keepersaction spelersbus die van alle gemakken is voorzien en waar je tijdens de prachtige reis heerlijk in kunt ontspannen. Uiteraard is er tijdens de prachtige reis meer dan voldoende drinken, eten en gezelligheid in de bus. Vertrek op Vrijdag 20 juli om 22:00 uur vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op donderdag 26 juli met een verwachte aankomsttijd rond 00:00 uur in Arnhem.

 

Lees meer

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.