• Welkom Bij Keepersaction
  • Banner 2018  1
  • Oostenrijk   Save
  • Zwemmen In Oostenrijk 2
  • Oostenrijk  2

en als een profkeeper keihard trainen?

. . . . . . 

 

Voor het 5e jaar op rij organiseren wij van vrijdag 19 juli t/m donderdag 25 juli 2019 en 7 daagse super luxe trainingsstage in Brixen im Thale (Tirol). Omdat het een lustrum jaar is gaan wij er een extra feestelijk tintje aan geven. Dit zeldzaam leuk en leerzaam keeperskamp van Keepersaction in Oostenrijk is geschikt voor alle jongens en meisjes keepers vanaf 12 jaar en ouder. Wij verblijven op 800 meter boven zeeniveau in een adembenemend mooie omgeving midden in de Tiroler Alpen

 

Droomreis:

Wil jij deze droomreis ook meemaken en leven en trainen als een profkeeper? Het is beslist geen standaard Nederlands keeperskamp, maar echt een keepers trainingsstage welke zeer speciaal is. Wij trainen met behulp van de allernieuwste apparatuur op reactiesnelheid, startsnelheid, souplesse en voetbaltechniek. Samen met een geweldige keeperstrainers- en begeleidingsstaf gaan we oefenen op het duiken, zweven, uittrappen en alle andere keepersvaardigheden, zodat je super fit, technisch bijgeschoold en vol vertrouwen aan het nieuwe voetbalseizoen kunt beginnen. Uiteraard gaan we ook een aantal testen afnemen zodat jij precies weet hoe goed jij ervoor staat na afloop van deze trainingsstage. 

SNAGHTML3ceea2
SNAGHTMLf35d450
SNAGHTMLf3ad3da
Oostenrijk   Save 2
 

Werking & effect van hoogtetraining:

Verbetering van conditie, prestatie en uithoudingsvermogen - sneller herstel na training - verbetering van de vetverbranding - Vermindering spiervermoeidheid - verbeterde stofwisseling enz..enz..

Naast het professionele trainingsprogramma gaan we tal van leuke uitstapjes met elkaar beleven. Ook gaan we met elkaar, hoog in de Alpen, naar een traditionele Almhut. Met elkaar een frisse duik nemen in een Bergmeer en nog veel meer hartstikke leuke dingen doen. Je komt gewoon tijd tekort om überhaupt zelfs maar aan andere dingen te denken.

Ouders:

Voor de ouders die ook af willen reizen en genieten van het prachtige Oostenrijk zijn er in de directe omgeving verschillende gezellige en betaalbare overnachtingsmogelijkheden (campings / gästezimmer etc..). Tonny en Carolien (Ferienhaus am Brixenbachl) kennen alle plaatselijke verblijfsmogelijkheden en willen u graag helpen een prachtig plekje te vinden! Ook is een stedentrip naar Wenen een prachtige ervaring. Natuurlijk is meereizen (beperkt aantal plaatsen) met de spelersbus ook een mogelijkheid

 

 De prijs voor dit 7 daagse luxe keeperskamp in Oostenrijk is 649,00 (all-in)*


*Alles is geheel verzorgd vanaf het moment dat je bij vertrek in Arnhem in de spelersbus stapt tot het moment dat je na de terugreis weer in Arnhem uitstapt!
U betaald ons bij aanmelding 25% van de totaalprijs, zijnde € 162,25 en de rest wanneer het u goed uitkomt, echter het volledige bedrag dient wel uiterlijk voor 1 juli te zijn voldaan. U kunt er dus zelf voor kiezen om gespreid, b.v. wekelijks/maandelijks een bedrag over te maken.     Meer info>>>> 

 

 

Busreis

Busreis

Wij reizen in de luxe Keepersaction spelersbus die van alle gemakken is voorzien en waar je tijdens de prachtige reis heerlijk in kunt ontspannen. Uiteraard is er tijdens de prachtige reis meer dan voldoende drinken, eten en gezelligheid in de bus. Vertrek op Vrijdag 19 juli 2019 om 22:00 uur vanuit Arnhem (Gelredome). Terugreis is op donderdag 25 juli 2019 met een verwachte aankomsttijd rond 00:00 uur in Arnhem.
Ferienhaus

Ferienhaus

Wij logeren in het Feriënhaus am Brixenbachl (ZOOVER beoordeling 9,4). Zoals elk jaar wordt jij ook deze keer weer door Ton en Carolien fantastisch verzorgd. Uiteraard staat o.a. ook de Wereldberoemde Wiener schnitzel op het menu.

 


 

De trainingsstage in Oostenrijk wordt mede mogelijk gemaakt door:
bovemij
Dé financieel dienstverlener in de mobiliteitsbranche!

 

Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok