• Barvaux

droom

 

 

Ga mee met ons mee en beleef een super gave trainingsstage in de Ardennen!

 

Belgie

"Een fantastische week voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar, die met trainers die zelf ook op betaaldvoetbal niveau werken en/of gespeeld hebben, samen hard willen trainen en veel willen leren en in zichzelf geloven om een nog beter keeper te worden."

 Wanneer:

Wij vertrekken met de Keepersaction spelersbus op zondagmiddag 11 augustus om 16:00 uur vanaf het Gelredome in Arnhem en wij gaan weer terug naar huis op vrijdag 16 augustus en zijn dan ± 17:00 uur weer terug bij het Gelredome in Arnhem .

 

Vanuit België:  Met eigen vervoer - Aankomst zondagavond 11 augustus 19:00 uur in Durbuy. Vertrek vrijdagmiddag 16 augustus 14:00 uur in Barveux 

Ons verblijf:

Wij overnachten midden in de Ardennen in een prachtig natuurreservaat in het vakantiehuis 'Le Mont-Pelé'  op het park Dennenheuvel, in Bomal. Dit prachtige en zeer moderne verblijf is speciaal voor ons is uitgerust met een moderne keuken, een multifunctionele zaal, een overdekte barbecuehoek en natuurlijk heerlijke moderne bedden, zodat je lekker kunt slapen en goed kunt uitrusten, iets wat een profkeeper natuurlijk ook nodig heeft. Er is sanitair op elke kamer en grote aparte doucheruimtes. 

Trainingskamp:

Nadat wij met elkaar met de spelersbus naar Barvaux worden gebracht waar onze trainingslocatie is, (een super tof voetbalstadion, welk omringd is door een atletiekbaan) trainen we 2 uur 'sochtends en 2 uur 'smiddags met de nieuwste hulpmiddelen en oefenstof op een mooi voetbalveld. Dit voetbalstadion heeft een gezellige kantine waar wij tussen de middag ook lekker met elkaar gaan genieten van een heerlijke Lunch. Naast de super gave trainingen van onze proftrainers, waarbij je veel keepersvaardigheden en nieuwe technieken gaat leren en natuurlijk ook flink aan het werk bent gezet, gaan we 'savonds ook alle technieken waar we met elkaar hard aan gewerkt hebben in de filmzaal terug zien. Natuurlijk bespreken wij dit ook met elkaar en gaan we de volgende dag weer aan de slag met de nieuwe tips en technieken welke je van je trainers hebt gekregen.(Lees HIER meer over onze trainers) 

Scouting:

Tijdens onze trainingsstage is er een scout aanwezig van een Nederlandse profclub die jouw prestaties nauwlettend in het oog houdt en mogelijk wordt je dan zelfs uitgenodigd voor een stageperiode.  Naast het trainen is de animatie natuurlijk ook prima verzorgd. Immers ontspanning is ook hard nodig om je lichaam wat tot rust te laten komen van alle inspanningen. Wij zorgen voor een super leuk en afwisselend programma waarin je de meest leuke dingen gaat meemaken. Zo zullen wij de woensdag niet in het stadion gaan trainen maar gaan benutten voor een leerzame, spannende en ook sportieve dag in het natuurreservaat met tal van activiteiten. Welke? dat houden wij nog even voor onszelf, spannend toch?

De prijs: 

De prijs voor dit mega leuke en zeer professionele keeperskamp is € 498,00 en is all inclusief ( busreis, overnachting, eten en drinken, animatie, excursies, training enz.) . Ook krijgt iedere deelnemer van ons een mooi Keepersshirt bedrukt met zijn/haar voornaam, helemaal GRATIS.

De prijs voor onze Vlaamse vrienden is € 449,00 en is ook all inclusief (overnachting, eten en drinken, animatie, excursies, training enz. U gaat direct naar Bomal afreizen en gaat niet met de bus mee vanaf Nederland) en ook een mooi Keepersshirt bedrukt met zijn/haar voornaam is helemaal gratis. Contacteer ons

Wij hebben maar plaats voor 60 keepers voor deze schitterende internationale trainingsstage en de belangstelling is  al groot. 

 

 Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok