• Banner Keepersdag 2018

Een keepersdag om van te smullen

 

Zondag 2 juni 2019 wordt weer fantastisch !

 

Elk jaar organiseert Keepersaction een mega leuke keepersdag. Dit spektakel is speciaal bedoelt als afsluiting van een prachtig seizoen voor alle keepers van onze keepersschool, maar ook voor diegene die kennis met onze keepersopleiding willen maken en onze mega leuke keeperstrainers. Ook zullen weer de door Keepersaction opgeleide profkeepers aanwezig zijn en uiteraard een super gave demonstratie van hun vaardigheden geven en jullie van tips en advies voorzien.

Deze keer zijn er wederom prachtige prijzen te winnen. Elke keeper maakt daar gegarandeerd kans op. Laat zien hoe goed je kan keepen bij de verschillende keepersbattle's en win één of meer van de prachtige prijzen.

Ook verdedigen de vorige winnaars van de Keepersaction Trophy hun wisselbeker! En natuurlijk staat ook dit jaar weer het Kampioenschap Schaduwkeepen op het programma.

Ga jij gedurende de gehele dag volop de strijd aan met de andere keepers en wordt jij dan de winnaar van de CUP met de grote oren? 

Wij zijn zoals elk jaar te gast op het erg mooie, knusse, gastvrije en gezellige sportpark van SV Excelsior in Zetten, direct aan de A15 (Nijmegen- Geldermalsen)

Ook ontvang je natuurlijk aan het eind van deze geweldige keepersdag een super leuke herinnering en is een lunch en drinken tussendoor uiteraard inbegrepen!

Prijs:

Voor leden van Keepersaction: € 15,00

Voor niet leden: €20,00

Inclusief lunch en drinken tijdens de trainingen en een leuke presentje als herinnering.

Keepersdag 1
Keepersdag 5
Keepersdag
Bekers
Kars
Zomaar  2


Aanmelden

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok