• Banner Keepersdag 2022

 

DE MEGA GAVE KEEPERSACTION KEEPERSDAG


 2022 was weer fantastisch!!

De datum is bekend. . . . zondag 4 Juni  - Programma volgt! - Inschrijven is al wel mogelijk.

 

VERKIEZING BESTE KEEPER!

Meld je nu aan voor deze super leuke keepersdag. Trainen en leren van toptrainers en topkeepers, zodat je met een rugtas vol zelfvertrouwen weer huiswaarts gaat.  Voor deze dag zal een keeper die gespeeld heeft bij Willem II en dit seizoen bij NEC 021, verschillende oefeningen aan jullie voordoen en hun vaardigheden demonstreren. Uiteraard zullen zij er de gehele dag bij zijn en jullie tips geven en ook helpen met de oefeningen.
 
Uiteraard worden op deze dag ook prachtige prijzen uitgereikt aan de beste keeper van deze keepersdag voor 7 t/m 10 jaar - 11 t/m 13 jaar en 14 jaar en ouder.
Dus laat zien wat je voor talenten hebt en misschien word je deze keepersdag zelfs wel gescout  voor een profclub. 
 
 
Inclusief een heerlijke uitgebreide lunch, aandenken, tussendoor drinken en gezonde versnapering en heel veel plezier!
 
Ook kun je tijdens deze dag een paar prachtige keepershandschoenen aanschaffen en er zal ook een kraam zijn met allerlei voetbaldingen
 
 
Verkiezing beste Keepersaction keeper van het afgelopen seizoen!

Zoals elk jaar is op deze keepersdag de uitreiking vd grote Wisselbeker voor de beste keepers van afgelopen seizoen van de Keepersaction keepersschool uit de categorie t/m 11 jaar en de categorie van 12 jaar en ouder. Dus meld je aan keepersaction-keepers uit Zetten, Bemmel, Heerenveen en Arnhem. Jij wilt toch zeker niet dat deze prachtige wisselbeker aan je neus voorbij gaat, want misschien ben jij wel diegene die met de Cup naar huis gaat en deze een jaar lang aan iedereen kan laten bewonderen.

Dit jaar 2022 waren  Kyano en Mex de trotse winnaars!

*****

 

 
 Waar: Sportpark van Excelsior in Zetten

Tijd:  van 10:00 tot 16:00 uur 

 Inschrijfgeld: 25,00 euro per keeper 

 

Inschrijven keepersdag

 

Deze keepersdag wordt mede mogelijk gemaakt door de volgende sponsoren:

Cafetaria Leenders - Huissen: Albers Zeilmakerij - Ede: SV Excelsior Zetten: Fietsreparaties Haalderen: Broodje Tip Top - Arnhem: Chickentaria - Veenendaal: Autobedrijf Mulders - Gendt