Keeperstrainer
  Keepersaction.........De leukste keepersopleiding van Nederland

 

LEERMETHODE  - Passie is de motor van het succes

Wij werken volgens de 4 stadia van leren (Maslow)

PLEZIER en vertrouwen in leren en doen. Het plezier dat de keepers hebben, staat voorop in onze manier van trainen en het benaderen van onze keepers. We zijn van mening dat onze keepers het meeste leren door ze op een positieve manier te prikkelen en te enthousiasmeren. We trainen ze daarom op een duidelijke, humoristisch en complimenteuze manier gericht op het individu. Het plezier in keepen is een vereiste om te kunnen groeien in techniek, durf en teamgeest!

Kinderen zijn in de groei en daarmee worstelen zij ook met hun kracht en coördinatie. Ook ontdekken zij steeds nieuwe, spannende- en minder spannende zaken. Dat jonge kinderen veel handelingen volledig instinctief doen is een gegeven. Door het aanleren en bewust maken van wat zij doen en denken, veranderd dit. Er gebeurt veel, sociaal, fysiek en sportief, in het leven van deze kinderen en daar houden wij terdege rekening mee! Er komen veel vaardigheden voorbij waar zij aan moet denken en welke zij ook moet leren herkennen. Wij delen de kinderen al sinds 2010 in op hun biologische (fysieke) leeftijd en niet op kalenderleeftijd.

Wij coachen in positieve zin de uitvoering, leggen het stil om aan te geven dat iets goed gaat i.p.v. stil te leggen en te benadrukken wat fout gaat.

Dit is voor velen in de sport een moeilijk gegeven. Het is immers veel makkelijker om foute dingen te herkennen dan de juiste dingen. Maar aan ons de taak om deze wijze van doceren uit goed te voeren en als vanzelfsprekend te laten ervaren om zodoende een super fijn en veilig klimaat voor alle keepers te creëren.

 

Lees onze voorwaarden               Aanmelden: >>>>>          Meer info >>>>

 
   

Keepersaction

Tel: 06-15201000

info@keepersaction.nl

Erkend leerbedrijf
Wij leiden vakmensen op!
Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB)

KvK  : 67683010
BTW :NL857128401B01
Bank : NL33RABO0155241850

SitemapLees onze voorwaarden

 

Vind ons op       Google+

 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden