keepersschool Zetten
  Keepersaction.........De leukste keepersschool van Nederland

  
Keepersschool in Zetten  

Op het schitterende sportpark van S.V. Excelsior Zetten waar elke zondag het sportpark enkel en alleen voor onze keepers is gereserveerd worden de trainingen van onze keepersschool gegeven op het hoofdveld. Op deze prachtige locatie midden in de Betuwe wordt ook onze jaarlijkse keepersdag georganiseerd. Dit super knusse en gezellige sportpark ligt direct aan de A15 richting Nijmegen - Tiel en is uitstekend bereikbaar.

 

In elk voor- en najaar kun je elke zondagochtend op onze keeperschool mega veel keepers technieken leren zoals; uitkomen, gericht trappen, goed vallen, ballen klemvast pakken enz..enz...enz.. waardoor je zo zeker als wat een nog betere keeper zult worden en je zelfvertrouwen flink gaat toenemen.

Samen met andere keepers die net zo gedreven zijn als jij, werk je aan het verder versterken van jouw keepersvaardigheden.

 

Vele afwisselende en uiterst leerzame oefeningen zullen jouw steeds weer uitdagen om alles uit jouw mogelijkheden te gaan halen.

De vele hulpmiddelen en de jarenlange ervaring in het opleiden van (jeugd)keepers wordt ingezet om jou te helpen om te kunnen groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie zul jij je veilig en vertrouwd voelen en kunnen genieten van elke training.

 

Op deze locatie zijn wij gespecialiseerd in het trainen van keepers vanaf 16 jaar. Hier kun jij jouw vaardigheden bijschaven en verbeteren. Denk niet van, ben ik al te oud voor een keepersschool?.....NEE zeker niet.

 

 

Je zult merken dat ook jij nog heel erg veel kunt bijleren en heel veel plezier kunt beleven in het keepersvak. Onze specialisten staanvoor je klaar. Meld je aan of vraag eerst een intake gesprek aan om je ideeën te bespreken en af te stemmen op jouw wensen en vaardigheden.  

 

 

Vanuit onze keeperschool zijn al veel talenten doorgestroomd naar een betaald voetbal organisatie!

Passie, plezier hand in hand met een professioneel oog voor ontwikkeling van talent is vanzelfsprekend bij keepersaction.

 

 

 

 
                                                       
 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden