keepersschool Zetten
  Keepersaction.........De leukste keepersschool van Nederland

 

De meest innovatieve keeperschool in Friesland vindt je op het Skoatterwâld in Heerenveen.

In de schaduw van het Abe Lenstra stadion, op een prachtig sportcomplex van v.v. Heerenveen kun je elk voor - en najaar op de zondagochtend op twee tijdstippen van 09:30 tot 10:45 uur en van 11:00 tot 12:15 uur in 10 afzonderlijke lessen van 75 minuten jouw keepersvaardigheden verbeteren. Alle talentvolle en gedreven jongens en meisjes van elke club, vanaf 7 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Sportpark Skoatterwâld is het trainingscomplex van sc Heerenveen en de Voetbalacademie van SC Heerenveen. Het is ook voor alle SC Heerenveen teams het wedstrijdcomplex. Jong sc Heerenveen, het vrouwenteam en de jeugdelftallen van de voetbalacademie spelen er hun (oefen)wedstrijden. 

Wij trainen in kleine groepen van maximaal 6 keepers waardoor er veel individuele aandacht voor de keeper gegarandeerd is, soms op het kunstgras en soms op een daarnaast gelegen grasveld van v.v. Heerenveen.

Onze keeperschool is zeer geschikt voor die keeper die graag meer uit zijn of haar mogelijkheden wil gaan halen. Vanuit de analyse worden trainingsprogramma’s gemaakt en de indeling wordt gedaan aan de hand van het leervermogen, lichamelijke vaardigheden, de groeifase waarin de keeper zich bevindt, de ervaring en de belevingswereld van betreffende leeftijdscategorie.

Keepersaction streeft naar het hoogst haalbare in plezier en kwaliteit en maakt daarbij gebruik van de modernste technische middelen en materialen welke hiervoor geschikt zijn. Onze keepersschool is een prachtige gelegenheid om op zondagochtend even uit de vaste gewoonten bij je club te komen en super gezellig met enkel keepers onder elkaar heerlijk te trainen en de leuke dingen van het keepen te bespreken..

Aan het eind van iedere sessie (10 trainingen) krijgt de keeper een overzicht van de vorderingen welke de keeper heeft gemaakt en volgt een eind adviesgesprek met de trainer/ hoofd locatie.

De opleiding bestaat uit het verbeteren van de algehele lichamelijke en technische vaardigheden welke een keeper moet bezitten als ook de mentale weerbaarheid en een bepaalde flair/uitstraling. Hiervoor maken wij gebruik van het T.I.P.S. systeem.

Keepersaction is clubonafhankelijk, vernieuwend en innovatief en wij werken graag samen met trainers die ambitieus zijn, zelf een keepers achtergrond hebben  en vol plezier de benodigde leerstof  kunnen overbrengen. Wij willen niet de grootste maar wel de meest succesvolle keepersschool zijn.

Vanuit onze keepersopleiding zijn al zeer veel keepers doorgestroomd naar de vervolgopleiding bij een betaald voetbal vereniging

 

        

 
                          
 
DISCLAIMER              © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden