Keepersaction

Keepersschool Friesland
  Keepersaction. . . . .  Plezier en waardering maken van jou een topkeeper

 

In de schaduw van het Abe Lenstra stadion, op een prachtig sportcomplex van v.v. Heerenveen kun je elk voor - en najaar op de zondagochtend op twee tijdstippen van 09:30 tot 10:45 uur ( Jongste groepen) en van 11:00 tot 12:15 uur (Overige groepen) in 10 afzonderlijke lessen de keepersvaardigheden aanleren en verder verbeteren. Alle jongens & meisjes vanaf 6 jaar kunnen zich hiervoor inschrijven. Sportpark Skoatterwâld is het trainingscomplex van sc Heerenveen en de Voetbalacademie van SC Heerenveen. Het is ook voor alle SC Heerenveen teams het wedstrijdcomplex. Jong sc Heerenveen, het vrouwenteam en de jeugdelftallen van de voetbalacademie spelen er hun (oefen)wedstrijden.      

           

Onze super leuke trainers, zullen  jullie elke keer weer opnieuw op onze keepersschool in Friesland ontzettend veel plezier laten beleven in het keepen en hebben veel aandacht voor het aanleren van de juiste technieken, waarbij er een scherp oog is voor het individu en jouw wensen. We trainen op het kunstgras van S.C. Heerenveen en soms op het naastgelegen grasveld met de meest moderne en geavanceerde materialen. De leerstof wordt nauwkeurig vooraf getest en geselecteerd, zodat je er zeker van kunt zijn dat je met alle nieuwe ontwikkelingen in het voetbal te maken krijgt en deze ook worden aangeleerd. Je zult ook je snelheid en coördinatie flink gaan trainen.

De vele afwisselende, super leuke en uiterst leerzame oefeningen en de aanmoedigingen van onze trainers zullen jouw steeds weer uitdagen om al jouw talenten te gaan aanspreken. De vele  moderne hulpmiddelen en de meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van talentvolle jeugdkeepers zorgen ervoor dat jij gegarandeerd stap voor stap gaat groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie zul jij je veilig en vertrouwd voelen en kunnen genieten van elke keeperstraining

Natuurlijk weten wij dat niet iedere keeper persé als doel heeft om in het betaald voetbal te gaan spelen maar wel de wens heeft om een geweldige keeper te mogen zijn van zijn/haar elftal en/of mogelijk dadelijk in het 1e elftal als keeper bij zijn club te kunnen gaan spelen.

Je krijgt natuurlijk na afloop van de cursus een mooi overzicht van al jouw keepervaardigheden en een persoonlijk advies mee naar huis. Zodat je ook op je club verder met jouw trainers kunt werken aan jouw talent!  Dat je nog meer plezier uit het keepen zult halen en een nog betere keeper zult gaan worden is dus 100% zeker!

 

Vanuit onze Keepersschool Friesland worden regelmatig talenten uitgenodigd door de Friese profclubs en elke cursus is al weer snel volgeboekt!

Wij adviseren dan ook om niet te lang te wachten met aanmelden.

 

 

Startdatum:

Zondag 4 maart 2018:  - Aspiranten  09:30 - 10:45 uur        -     Overige groepen 11:00 - 12:15 uur

Aantal weken:

11 weken waarvan de 1e op zondag 25 februari wordt gebruikt voor het kennismaken, maken van Foto's, passen v/d kleding en opmeten van verschillende fysieke eigenschappen.

Kosten:

 € 150,00 (inclusief 1 paar gratis keepershandschoenen, keepersshirt in bruikleen)

Adres

Sportpark Skoatterwâld, Oranje Nassaulaan 21, 8448 MT HEERENVEEN

 

 
                                           
 
    Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction        Disclaimer                                      © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden