Keeperstrainer
  Keepersaction.........De leukste keepersschool in de Lingewaard

Keepersschool in Bemmel

Op het prachtige sportpark "Ressen" van SC Bemmel, met een top bestuur die een groot hart heeft voor de voetbalsport in de Lingewaard, waar Keepersaction in maart 2010 is gestart, wordt de cursus keepersvaardigheden gegeven op vrijdag op het hoofdveld. Vlak voor de overdekte tribune en sportkantine. Dit sportpark is prachtig gelegen tussen de grote steden Arnhem en Nijmegen met een ruime parkeergelegenheid. In de gezellige sportkantine bij Vincent Polman is Wifi en kun je heerlijk rustig met b.v. een heerlijke kop koffie of andere versnaperingen op je laptop werken terwijl je zoon/dochter lekker aan het trainen is.

Danny Lucke, zelf o.a. ooit Landskampioen en Bekerwinnaar met Vitesse in de betaalde jeugd. In de opleiding van Ajax samen in een team gespeeld met o.a. v.d. Vaart en Boulahrouz, Heitinga etc. en Bekerwinnaar landelijk amateurvoetbal enz...enz....en later keeperstrainer bij FC Utrecht, heeft de leukste en beste oefenstof speciaal voor jou geselecteerd en onze super leuke en getalenteerde trainers onder leiding van Jan Lucke, zullen jou erg graag de fijnste kneepjes van het keepersvak aanleren, zodat je gegarandeerd een nog betere keeper zult worden.

 

 

Deze vele afwisselende, super leuke en uiterst leerzame oefeningen en de aanmoedigingen van onze trainers zullen jouw steeds weer uitdagen om al jouw talenten te gaan aanspreken. De vele  moderne hulpmiddelen en de meer dan 30 jaar ervaring in het opleiden van talentvolle jeugdkeepers zorgen ervoor dat jij gegarandeerd stap voor stap gaat groeien in het keepersvak. Met een luisterend oor en begrip voor elke situatie zul jij je veilig en vertrouwd voelen en kunnen genieten van elke keeperstraining.

 

 

Natuurlijk zijn we ook eerlijk en weten wij dat niet iedere keeper persé als doel heeft om in het betaald voetbal te gaan spelen maar wel de wens heeft om een geweldige keeper te mogen zijn van zijn/haar elftal en/of mogelijk dadelijk in het 1e elftal als keeper bij zijn club te kunnen gaan spelen.

Je krijgt natuurlijk na afloop van de cursus een mooi overzicht van al jouw keepervaardigheden en een persoonlijk advies mee naar huis. Zodat je ook op je club verder met jouw trainers kunt werken aan jouw talent!  Dat je een nog betere keeper zult gaan worden is dus 100% zeker! 

                 Schrijf je nu in bij de leukste keepersschool in de Lingewaard!

          Vanuit onze keepersschool zijn al veel talenten doorgestroomd naar een betaald voetbal organisatie!        

     Startdatum:

   Vrijdag 9 maart 2018 (18:30 tot 20:00 uur)

     Aantal weken:

   11 weken waarvan de 1e op 2 maart wordt gebruikt voor het kennismaken, maken van Foto's, passen v/d kleding en opmeten van verschillende fysieke eigenschappen.

     Kosten:

    € 150,00 (inclusief 1 paar gratis keepershandschoenen, keepersshirt in bruikleen)

     Adres

   Sportpark Ressen - Ressensestraat 30 B Ressen

                                                     

 
                                                                     
 
     Deze website is auteursrechtelijk beschermd. Niets van deze website  mag gekopieerd en overgenomen worden zonder de nadrukkelijke toestemming van Keepersaction                                                                © 2010 - 2018 - Keepersaction alle rechten voorbehouden