uitreiking diploma

Ontwikkel jezelf als keeper tijdens de schoolvakanties met onze professionele keepers en ervaren trainers op ons uitdagende en leuke Keeperskamp.

Welkom bij het gezamenlijk keepers en voetbalkamp van Keepersaction en fc Masterprofs! Wij zijn verheugd om jou als keeper te verwelkomen op ons unieke kamp, waarin jij de kans krijgt om jezelf als keeper verder te ontwikkelen.

De voetbalkampen worden in de schoolvakanties georganiseerd. Er worden eendaagse en meerdaagse programma’s aangeboden voor verschillende leeftijden. Voor veldspelers en keepers zijn er diverse trajecten. Je wordt in je eigen leeftijdscategorie ingedeeld.

Tijdens ons kamp staat jouw ontwikkeling als keeper centraal. Onder begeleiding van de professionele trainers van Keepersaction werk jij aan jouw techniek, coördinatie en reflexen. Maar ons kamp gaat verder dan alleen het trainen als keeper. Door de samenwerking met fc Masterprofs krijg jij als keeper namelijk ook de kans om te trainen met voetballers van verschillende niveaus. Hierdoor leer je niet alleen hoe je als keeper kunt bijdragen aan het team, maar krijg je ook inzicht in de tactieken en strategieën van het voetbalspel.

Onze gezamenlijke aanpak zorgt ervoor dat jij als keeper niet alleen jouw individuele vaardigheden verbetert, maar ook een betere teamspeler wordt. Door de combinatie van de keepers- en voetbaltrainingen, zal jij als keeper een completere speler worden en zowel in het doel als daarbuiten uitblinken.

Ons kamp vindt plaats bij Quick 1888 in Nijmegen waar jij je helemaal kunt onderdompelen in de wereld van voetbal. Samen met andere keepers en voetballers ga jij werken aan jouw ontwikkeling, terwijl je plezier maakt en nieuwe vriendschappen opdoet.

Wacht niet langer en schrijf je vandaag nog in voor ons gezamenlijk keepers en voetbalkamp. Tijdens ons kamp krijg jij de kans om te groeien als keeper en ontdek je hoe je als keeper kunt bijdragen aan het team. Wij kijken er naar uit om jou te verwelkomen op ons kamp en jou te helpen bij jouw ontwikkeling als keeper. 

Het volgende gezamenlijk keepers en voetbalkamp is in de herfstvakantie (September)

Inschrijven en meer informatie kun je vinden op de website van FC Masterprofs