• De leukste keepersschool van Nederland | Keepersaction

WAT IS KEEPERSACTION?

Wij zijn een professionele keepersopleiding voor fanatieke jongens- en meisjes van 8 t/m 17 jaar die graag  de fijne kneepjes van het keepen onder de knie willen krijgen en daar ook veel voor over hebben.

 

Op 1 januari 2010 zijn wij, Jan en Danny Lucke, gestart met de Keepersaction Keepersschool. We horen vaak dat er veel behoefte bestaat in het professioneel en vooral vriendelijk opleiden van keepers en keepsters. Aan veel jeugdkeepers wordt er in het algemeen helaas nog steeds te weinig, of zelfs helemaal niet de juiste aandacht besteed. Wanneer er dan wel keeperstraining wordt gegeven dan is meestal  de oefenvorm (het bezig zijn) het belangrijkst i.p.v. het als een hulpmiddel in te zetten om de keeper te kunnen laten groeien. Want niet de oefening goed laten verlopen, maar juist de keeper het middelpunt laten zijn en heel veel plezier te laten beleven en een middel geven om beter te kunnen gaan keepen moet ons inziens het doel zijn. Dit gegeven en mede na aansporing van voetbaltrainers van verschillende topclubs, heeft ons destijds doen besluiten om onze ervaring en kennis breed te gaan delen en te starten met een super leuke en vooral leerzame keepersopleiding, welk voor elk kind die graag wil gaan keepen of beter wil gaan leren keepen, een veilige omgeving biedt en laagdrempelig is.

Ervaring:

Door onze  jarenlange ervaring als keeper en/of keeperstrainer in de verschillende opleidingen van het professionele jeugdvoetbal (Ajax, FC Utrecht, Vitesse Arnhem), de top van het amateurvoetbal en bij verschillende buitenlandse clubs waar we een blik in de keuken hebben mogen werpen zoals o.a. bij Red Bull Salzburg en Wacker Innsbruck als ook bij de voetbalopleiding van verschillende Privat High schools in Engeland, garanderen we een keepersopleiding, waar iedere keeper die er hard voor wilt werken, jongen of meisje, zichzelf kan verbeteren.  Wij worden hierbij dagelijks ondersteund  door Hetty Lucke, die alle administratieve taken verzorgd en onze PR en verkooplijn leidt.

Woord van dank:

Door de jaren heen hebben wij met veel bekende mensen mogen samenwerken. De prachtige mensen die wij op ons pad zijn tegengekomen, zijn we ontzettend dankbaar voor alles wat we van hen hebben mogen leren en door hen hebben bereikt.

De meest bekende zijn: Frans Hoek, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Jan de Koning,Hennie de Regt, Lazlo Jambor, Joop Brand, Ronald Koeman, Mike Snoei, Rudy Wetzel, Abe Knoop,  Frans de Munck, Hennie Ardesch en Eus Marijnissen.


Keeperstrainers en vrijwilligers:

De keeperstrainers en vrijwilligers van Keepersaction zijn minstens zo vakkundig, gedreven en "gek" van het keepersvak als wijzelf. Met elkaar vormen wij dan ook een hecht team dat constant kijkt waar op onze keepersschool verbeteringen mogelijk zijn in de trainingen. De keeperstrainers van Keepersaction houden de ontwikkelingen in het keepen scherp in de gaten, net als veranderingen in de spelregels, materialen en de omstandigheden.

Onze keeperstrainers hebben allemaal een gedegen opleiding gehad en begrijpen wat jij wilt en waar je voor staat. Je kunt werkelijk alles met ze bespreken en niets is onze keeperstrainers teveel om jouw enthousiasme in het keepen te bevorderen en jou te helpen om een nog betere keeper te worden.

Veilige omgeving:

Ook dienen onze trainers een V.O.G (verklaring omtrent gedrag) bij ons te overleggen voordat zij toe kunnen treden tot onze trainersstaf. Hierdoor garanderen wij voor uw kind een veilige omgeving en een team super enthousiaste trainers die uw kind een fantastische keepersopleiding kunnen geven.

 

DANNY LUCKE

Eigenaar keepersschool Keepersaction

Ervaring als keeper:
AFC Ajax - Vitesse Arnhem - FC Den Bosch - R.K.H.V.V. - vv Bennekom - De Treffers

Ervaring als keeperstrainer:
G.V.V.V (2e divisie) - Hercules (Topklasse zondag Senioren) - FC. Utrecht onderbouw - FC. Utrecht (vrouwen 1) - R.K.H.V.V.

JAN LUCKE

Eigenaar keepersschool

Ervaring als keeperstrainer:

Keeperstrainer N.E.C.  voetbalacademie

FC Lienden (2e divisie)
FC Utrecht 

 

Hoofd Keeperstrainer Dukes Sports (Privat High Schools in Engeland) 

Keeperscoördinator VV Bennekom
DTS '35 
SC Bemmel 
Arnhemse Boys 
Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers)
Zuid Arnhem (Selectie & jeugdkeepers)