• Banner   8  2018 Min

Hollandse keepersopleiding:

Op 1 januari 2010 zijn wij, Jan en Danny Lucke, gestart met een typisch Hollandse Keepersopleiding. Onze jarenlange ervaring als keeperstrainer en als profkeeper in de keepersopleiding o.a. van Ajax en later Vitesse hebben ons doen besluiten om samen, mede na aansporing van bekende trainers uit het betaald voetbal onze ervaringen te gaan delen en te gaan starten met een ouderwets gezellige, laagdrempelige en vriendelijke keepersopleiding.

Bij Keepersaction zijn alle kinderen die graag keeper willen worden welkom!

Bekende trainers:

Door de jaren heen hebben wij met veel bekende mensen mogen samenwerken. De prachtige mensen die wij op ons pad zijn tegengekomen, zijn we ontzettend dankbaar voor alles wat we van hen hebben mogen leren.

De bekenste zijn o.a.: Frans Hoek, Co Adriaanse, Louis van Gaal, Hennie de Regt, Mike Snoei,Rudy Wetzel, Abe Knoop, Lazlo Jambo, Frans de Munck, Hennie Ardesch, Eus Marijnissen, Ronald Koeman.

Keeperstrainers en vrijwilligers:

De trainers en vrijwilligers die zich aansluiten bij Keepersaction zijn minstens zo vakkundig, gedreven en "gek" van het keepersvak als wijzelf. Met elkaar vormen wij dan ook een hecht team dat constant kijkt waar verbeteringen mogelijk zijn in de trainingen. De keeperstrainers van Keepersaction houden de ontwikkelingen in het keepen scherp in de gaten, net als veranderingen in de spelregels, materialen en de omstandigheden.

Het productief overdragen van kennis en het goed uitleggen van de verschillende technieken is een vak apart! Onze keeperstrainers begrijpen wat jij wilt en waar je voor staat. Je kunt werkelijk alles met ze bespreken en niets is onze keeperstrainers teveel om jouw enthousiasme in het keepen te bevorderen en jou te helpen om een nog betere keeper te worden.

Trots:

Keepersaction is trots dat zij op haar keepersschool en keeperskampen mag samenwerken met zeer gemotiveerde en ervaren keeperstrainers. Zij staan garant voor kwaliteit, plezier en vertrouwen en kunnen de keepers als geen ander, de fijne kneepjes van het keepen aanleren.

Opleiden Keeperstrainers:

Wat uniek is bij Keepersaction is dat ervaren keepers, die al jaren bij ons trainen, de kans krijgen om ook keeperstrainer te worden. Zij kunnen langzaam instromen als stagiaire bij de allerjongste groepen om hen de beginselen van het keepen aan te gaan leren. De aspirant keeperstrainers worden stap voor stap opgeleid en begeleid om na een gedegen vakopleiding van 1 jaar als gecertificeerd keeperstrainer bij Keepersaction aan de slag te gaan. Het voordeel is dat zij aan den lijve hebben ondervonden hoe wij te werk gaan en welke hoge kwaliteit wij eisen. Zij staan dicht bij de kinderen, begrijpen en spreken hun taal en keepen zelf wekelijks hun wedstrijden. Het doorgeven van wat zij ooit ook moesten leren doen zij vol overgave, enthousiasme en beleving.

Veilige omgeving:

Ook dienen onze trainers een V.O.G (verklaring omtrent gedrag) bij ons te overleggen voordat zij toe kunnen treden tot onze trainersstaf. Hierdoor garanderen wij voor uw kind een veilige omgeving en een opleiding op een zeer hoog niveau met super enthousiaste trainers die uw kind de fijnste kneepjes van het keepersvak kunnen aanleren.

 

DANNY LUCKE

danny Lucke

Ervaring als keeper:
AFC Ajax - Vitesse Arnhem - FC Den Bosch - R.K.H.V.V. - vv Bennekom - De Treffers

Ervaring als keeperstrainer:
G.V.V.V (2e divisie) - Hercules (Topklasse zondag Senioren) - FC. Utrecht onderbouw - FC. Utrecht (vrouwen 1) - R.K.H.V.V.

JAN LUCKE

Jan Lucke

Ervaring als keeperstrainer:
FC Lienden (2e divisie)
FC Utrecht (Keepersschool)
Keeperscoördinator VV Bennekom
DTS '35 (1e klasse)
SC Bemmel (1e klasse)
Arnhemse Boys (1e klasse)
Vitesse 1892 Arnhem (Geselecteerde jeugdkeepers)
Zuid Arnhem (Selectie & jeugdkeepers)
Hoofd Keeperstrainer Dukes sports (Privat high schools in Engeland)

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok