Missie 

Keepersaction is een keepersopleiding met een aantal keepersscholen in Nederland met als specialisatie keeperskampen in het buitenland.

Keepersaction wil de leukste keepersschool van Nederland zijn, met een perfect oog voor de behoefte van het individu. We willen zoveel mogelijk jongens en meisjes enthousiasmeren voor het keepen.

Het keepersvak is onze passie en wij vinden dit de mooiste sport van de Wereld. Wat is er mooier dan dat wij onze ervaring en enthiousiasme mogen delen met iedereen die daar voor open staat. Keepen doe je niet enkel door gebruik te maken van je talent maar vooral door er keihard elke dag opnieuw aan te werken en te leren. Kijken, luisteren, ervaar en beleef het keepen. Het levert je veel op en doe het vooral op jouw manier, want jij bent uniek! 

Talent brengt je aan de start, je instelling brengt je naar je doel!

Succes:

Wij realiseren ons terdege dat plezier en zelfvertrouwen cruciale succesfactoren zijn in de sport. Wij zijn richting onze keepers optimistisch, geven onze keepers complimenten (eerlijk en concreet), denken goed na over hoe wij opbouwende kritiek brengen, leggen het accent op inspanning, zelf beter worden en vooruitgang (en daarvan genieten) en wij moedigen onze keepers aan. Door dit alles ontstaat een positieve sfeer waarin jeugdige keepers zich prettig en veilig voelen en zich goed kunnen ontwikkelen.

Heb je een vraag?

Wij bellen je graag even terug!

Volledige naam(*)
Please let us know your name.

Telefoonnummer(*)
Please let us know your telefoonnummer

Emailadres(*)
Invalid Input

Jouw vraag(*)
Please let us know your message.

 

Please publish modules in offcanvas position.

Deze website maakt gebruik van cookies om de benodigde functionaliteit van de website te bieden en om uw ervaring te verbeteren. Door gebruik te maken van onze website, gaat u akkoord met onze privacybeleid.
Ok